Då var julen över för 2013 , både skönt och lite vemodigt !
Vi hade en lugn och mysig julafton hemma hos svärmor .
Tom och jag fick helt underbart fina julklappar av Simon .
Tom fick ett fint armband och jag fick den finaste klockan och ett fint halsband . Han hade själv med hjälp av en kompis valt det . Han valde så rätt , han känner nog sin mamma ganska väl *ler* !
Annars har vi mest slappat i juldagarna .
Nu när jag jobbar måndag - fredag så är jag ju ledig dom röda dagarna . Så dom "vanliga" dagarna har jag jobbat som vanligt . Jag hade ju kunnat ta semester , men varför ???? Jag har ju nyss börjat jobba och det är ju så roligt ! Så nästa vecka ska jag jobba måndag , torsdag och fredag .
I fredags efter jobb så tog jag en tur till Ikea , jag trodde där skulle vara packat med folk , men icke !
Kom snabbt fram i kassan . Jag skulle inte ha så mycket så det gick fort , skönt !
Hampus kom i fredags och Jessika i lördags så nu är huset fullt igen , då trivs jag som bäst !
Jag har kommit på vad jag saknar !!!! Jag skulle vilja ha en tv i sovrummet , ligga där och bara titta på film , hade varit mysigt !
Sen om jag hade gjort det det vet jag inte haha ! Så ni som har en tv över ( ingen tjocktv tack) kan köra hem den till mig , jag kan även offra mig att hämta den ! Men kommer ni hit så bjuder jag på en kopp fika !!!! Annars så kan ni bidra med en stor summa pengar så kan jag handla en själv !!!!
Just nu har jag några vänner som mår dåligt , ni ska veta att jag tänker på er och är bekymrad för er !
Snart nyårsafton och då fyller Hampus 8 år , vi ska fira honom med buller och bång !
Menyn nyårsafton består av fondue med massa goa såser och gott kött i olika former ! Efterrätten blir chokladmousse !
På dagen kör vi en glassbuffé efter Hampus önskemål . Till frukost har han önskat scones !
I vårt hem idag så tvättas det , tittas på film , spelas och slappas ! Så som det ska vara en söndag !
Nä nu ska jag nog ta en tur upp på vinden ! Där finns det saker som man glömt att man har ! Alltid lika roligt eller kanske inte ?
Krama varandra i trafiken .......
Jag har en ny man !!!! Man kan verkligen tro det !
Skägget som han låtit växa sen jag blev sjuk , åkte av idag ! Vilken skillnad , det är ju så länge sedan som jag såg honom skägglös så jag bara skrek rätt ut !
Men det spelar ju ingen roll om han har skägg eller inte , jag älskar ju han lika mycket iaf !
Känns bara konstigt , jag kan inte sluta glo på honom .

Veckan som gick , alla mina 5 strålningar är klara , hoppas det tog dö på skiten nu .
Jag träffade min läkare Stefan i tisdags , vet inte riktigt vad jag ska säga ? Jag fick svar på den där undersökningen .
Som vi redan visste så sitter där ju skit i vänster bröst .
Men det kanske även sitter nått vid "hilis" precis där lungorna sitter ihopa .
Men i svaret står det oklart så Stefan skulle kontakta en lungspecialist .
Sen ska jag göra om Pet röntgen igen om ca 1 mån för att se om det ändrat sig .
Så jag blev inte så mycket klokare !
Några direkta biverkningar av strålningen har jag inte haft , bara öm i bröstet !

Nu är det snart julafton , ska bli skönt att vara ledig några dagar . Ska bara mysa och ta det lungt .
I torsdags så fixade vi dom sista klapparna , skönt när det är gjort .
Idag har jag grilljerat skinkan och gjort jansson .
Det doftade juvligt !

Jag är fortsatt sjukskriven på 50 % till 28/2 , sen hoppas jag verkligen att jag kan gå upp till 75% och sen till 100% .
Men en dag i taget !
Som det är nu så vikarierar jag med att fixa personal och lite annat administrativt . Det är fortfarande jätteroligt ! Mycket att fixa nu inför jul och nyår när många vill vara lediga .
Igår kom Rockie , hon ska vara här läääänge .
Inatt har vi inte sovit så mycket , för Jessika har skämt bort henne med att sova i sängen under täcket suck ! Vi vill att hundar ska vara på golvet , hon har en stor mysig dyna , men icke , så hon har hoppat omkring i vår säng , Tom har tagit ner henne och vips så var hon uppe igen !

Jag fick i veckan ett paket med ett vackert halsband , med en ängel som ska vaka över mig ! Jag blev jätteglad och självklart gråtig av lycka .Det kom från en fd arbetskamrat . Än en gång tack Helen !
I fredags så var Tom på julbord med sitt jobb ,då styrde jag och Simon kossan mot Sjöbo . Vi skulle mysa med Lena , Hannah , Benjamin . Hannah blev ju lycklig när hennes Sinom kom och hon önskar sig honom i julklapp ! Lille goe Benjamin springer ju nu , ser ut som en liten gubbe när han går . Vi var iväg och åt pizza inne i metropolen Sjöbo . En mysig kväll ! Tack bästa Lena !

Imorgon blir det jobb och sen handla lite mat . Tror tyvärr affärerna är fulla med folk , så jag ska försöka att inte tappa tålamodet !
God Jul till alla underbara människor !
Tänk så många underbara människor jag har i min närhet ! Det är så många som bryr sig och hejar på mig , helt otroligt !
Än en gång har jag inte bloggat på evigheter , det beror på att mycket händer runt mig just nu . Har inte riktigt hittat inspirationen vad jag ska skriva om .
Förra veckan var jag på den där Pet undersökningen , där dom sprutar in radioaktivt ämne och sen skulle man dricka 1 liter kontrast blääääää så äckligt . Sen skulle jag ligga stilla i evigheter medan dom sprutade in kontrast med . Hur svårt är det inte att ligga helt stilla . Man får för sig att det kliar både här och där och att man får spring i benen . I papperna till denna undersökning så stod det risk för diarré , ja jag har aldrig varit så ren i tarmen , så nu behöver vi inte nämna detta mera haha !
Sen i torsdags så började strålningen av min jävla knöl , även där ska man ligga helt stilla . Jag ska genomgå 5 strålbehandlingar , och jag har redan gjort 3 , bara 2 kvar . Några direkta biverkningar har jag inte , bara lite öm i knudan .
Imorgon ska jag träffa min läkare Stefan och få redan på Petundersökningen , hoppas hoppas bara att det inte visar mer skit i min kropp !
Just nu står det högst på min önskelista .
Strålning tisdag och onsdag med , sen får jag vänta ett tag på om det tagit dö på skiten en gång för alla !
Vad gjorde jag mer förra veckan ?
Julbord med mina fd arbetskamrater i Hemsjukvården , såååå gott och mycket trevligt .
Jag ska kanske skriva lite om mitt jobb oxå .
Just nu vikarierar jag som assistent för chefen på äldreboendet . Vissa dagar snurrar allt i mitt huvud . Jag gör säkert massor med fel varje dag , men då kanske jag lär mig nått ?
Det är jätteroligt och massor att lära , hoppas bara att chefen och personalen står ut med mina fel och brister ?
Det är så roligt så mina 4 timmar bara flyger fram , oftast så kommer jag inte iväg när jag ska .
Jag är ju lite som Alfons SKA BARA !
I helgen så klädde vi vår lille fule gran hahaha !
Jag skulle vilja ha en stor stor med bara röda kulor och glitter i . Men var katten skulle vi ha den ?
Kanske nån gång i framtiden kan jag ha en sån riktig Disneygran .
Nu är julen nära , det är ju lite kvar att fixa . Men det ska jag försöka hinna med på torsdag .
Bamsekram till alla er som stöttar mig ! Ni är guld värda !
Det är så många tankar att det känns helt rörigt i mitt huvud !
Jag har ju skrivit innan om den där jä-la knölen som flyttat in i mitt bröst . Nu har jag fått svar på den . Vet inte om jag ska skratta eller gråta ?? Detta är lite svårt att förklara men jag ska försöka . Dom sjuka cellerna som jag tidigare har haft i min kropp har nu bildat en tumör i bröstet med sjuka celler . Allt är mycket märkligt i mina öron för att alla prover är bra och jag är 100% donator efter alla dom senaste proverna . Men sånt här kan hända att dom bildar nya "samhällen" . Nu hoppas jag bara att dom inte satt sig fast på fler ställen i min kropp . Ska på en pet-undersökning i nästa vecka där man dricker kontrast och dom spolar in kontrast i kroppen och sen röntgen . Jag var igår och träffade en läkare ang knölen , vi ska börja med strålning av den på torsdag . Så dom kände och klämde på bröstet och rita och märkte ut . Hoppas bara nu att strålningen kan ta dö på dessa jä-la sjuka celler en gång för alla .
Än en gång ställer jag mig frågan VARFÖR jag ? Har jag inte haft tillräckligt med skit ?
Tack än en gång till alla ni underbara människor som finns här för mig ! Ni är guld värda !
Nu har jag fått kräka av mig lite !
Nu ska jag istället skriva om lite roliga saker !
Det har gått ännu en underbar vecka på jobb ! Såååååå roligt !
Det är så många skratt varje dag !
Igår var vi ute och åt på Rose Garden , smaskens ! Vi var 20 st , det tycker jag är bra uppslutning , vet att ett gång ska gå på onsdag med .
Efter var vi ett gäng som gick vidare till Harrys , inte speciellt mycket folk men som jag skrattade ! Det är så många nya underbara bekantskaper och några som jag känt länge . Jag trivs som fisken med alla dessa galna människor !
Jag måste ju kanske skriva om stormen Sven och allt detta vita som nu ligger där ute .
Min lille Özil är ju en lite klen hund och tycker att storm är riktigt läskigt . Fick ju tvinga han ut och vad händer jo stormen tar i precis när han kommer farande , så denna lilla galna hund flyger rakt in i häcken , som jag skrattade ! Ja jag vet att det inte var snällt , men hade ni sett det så hade ni oxå garvat . Idag var han helt lycklig att det var snö . Skuttade som en gasell på fältet ! Tur nån tycker om möget !
Har jag nått annat jag ska skriva om ?
Jo just det , idag hade det kunnat hända en hemsk olycka i vårt hem . Toasitsen gick i sönder och min älskade sambo hade ju kunnat skära sig fördärvad ! Tänk om han hade skurit upp ändan eller ännu värre tarmen och förblött på toagolvet ! fniss
Så jag har varit iväg och köpt en ny sits . Så snygg ! Synd det inte finns självrengörande !
Nu ska jag fortsätta att njuta av helgen !