Idag har jag varit i Lund på mottagningen och träffat läkaren . Allt såg bra ut . Tog nya prover och fick 3 vaccin . Mot lunginflamation , polio , stelkramp och nått annat som jag inte minns .Nått som var positivt idag var att ska inte ta nytt benmärgsprov om 2 veckor som jag trodde . Eftersom förra provet var bra och mina prover bara blir bättre för varje gång så gör man inget . JIPPIE .
Träffade även Marie , en kvinna som fick nya celler ca 1 månad efter mig . Det var roligt att se henne , hon mådde dock inte lika bra som jag tyvärr .
Sen körde jag till jobb för att lämna läkarintyg och prata skit med dom . Alltid lika roligt att träffa dom , saknar ju dom som f-n !
Sen körde jag och lämnade bröd till min lilla mormor och tog en mugg kaffe . Fick några örhängen av min mamma . Sen him och stekte korv !
Nu sitter jag här soffan och fryser som vanligt Brrrrrr !!!!! Vi har det inte kallt , det är bara mig det är fel på ! Termostaten är kaputt !
Idag är solen framme , men tycker inte den värmer direkt . Undrar hur många minus det varit inatt ?
Som vanligt så bara fryser jag . Tom tror att jag ska ha raggsockarna hela sommaren med . Den risken finns haha ! Blir det en lika kass sommar som dom 2 sista så får man ha kvar vinterjackan med !
Idag blir det ännu en slappedag , ska bara dra snabeldraken ett varv !
Jag har fått lite rutiner nu på morgonen , men dom får jag ändra när jag äntligen får börja jobb .
Går ut med hunden , tömmer diskmaskinen , äter frukost , planerar middagen och plockar plockar plockar !
Vissa dagar fastnar jag vid datorn , finns många bloggar att läsa . Imorgon ska jag till mottagningen i Lund och träffa läkaren , ta prover och få vaccin . Sen blir det väl nytt besök igen om bara 2 veckor , för då är det 6 månader sen transplantationen . Då ska det tas nytt benmärgsprov och en massa andra undersökningar . Dom säger att det är då det är som mest kritiskt om cancercellerna har kommit tillbaka eller dom håller sig borta än ! Jag kan ju bara hoppas att dom är borta för alltid . Det är min stora fasa att behöva bli inlagd igen . Jag vill och måste vara hemma med min familj !!!! Solen värmer ganska bra , jag har varit ute en lång runda med Özil . Helt underbart ! Man blir mycket piggare och gladare så fort solen tittar fram ! Hoppas bara detta vädret håller i sig ! Min rygg är inte så rolig idag , har känningar av mitt diskbråck . Hoppas bara det stannar där och inte låser sig !
Tja vad ska jag skriva idag ?
Har varit på vc med fabian och hans mage . Jag hade bokat tid hos min läkare Jenny . Hon kände först inte igen mig , har jag verkligen ändrat mig så mycket ??
Hon ordinerade en massa blodprov och även 3 st avföringsprov . Vi skulle utesluta allt med laktos . Sen ha en telefonkontakt om ca 3 veckor .
Igår la jag upp en massa kläder på Skurups loppis sida . Skulle träffa en kvinna idag som ville köpa några plagg . Får man se ut hur som helst ? Hon hade knappt några tänder i munnen , ingen bh och en tröja man såg igenom SUCK ! Ja hon blev iaf nöjd med kläderna hahaha !
Har fixat en massa telefonsamtal oxå idag , varför ska man alltid sitta så länge i kö ? Men det är ju klart , jag är ju sjukskriven och har allllllll tid i världen .
Till middag idag blir det korv stroganoff , är ett tag sen nu .
Jag har ju även lovat att jag ska fortsätta skriva på min sjukdomsresa , men det tar på krafterna att bara komma på vad jag egentligen varit med om . Så det blir inte idag heller .

Det är lika grått och trist som vanligt ! När ska solen titta fram som dom lovar?
Idag fortsätter jag med tvätten . Idag är det mest filtar och handdukar . Jag har även gjort Lenas goda bröd , så enkelt och så skönt med en deg som inte behöver jäsa .
Jag har aldrig varit en kaffedrickare , en mugg då och då men inte mer . Men nu dricker jag en mugg varje morgon . Märkligt undra om min donator är tokig i kaffe ? Jag undrar även om hon är tokig i choklad och äpplen ? Jag har aldrig varit så glad i äpplen men nu Mums mums . Och choklad mmmmmmmmmm . Men choklad måste jag sluta med , inte bra för figuren . Jag ska ju vara fit för beach 2026 så jag får ju börja nån gång .
Jag har plockat ner alla mina "tjockis"kläder från vinden , kan ju lika gärna sälja dom , om det går ! Receptet på bröden finns under mina recept nu !
Jag är trött på att inte kunna sova en hel natt , utan att vakna miljoner gånger !
Jag är trött på att ha ont i vissa leder !
Jag är trött på vädret !
Jag är trött på sura tonåringar !

Så nu har jag gnällt igen !
Idag skulle jag inte göra nått , men som vanligt har jag dammsugat . Vi har städat badrum och toalett . Tvättmaskinen har gått som vanligt . Och när jag ändå var igång så möblerade jag om i vardagsrummet , nu får vi ha det så här ett tag . Om det blev bra ? Tja kanske haha !
Jag vill ha vår , slippa snö och blåst . Kunna sitta ute , grilla , åka till stranden , fika i solen , spela boll på gräset , spela golf m.m.
Jag verkligen älskar min familj ! Vi har haft en bra sportlovsvecka , den bara försvann !
Özil och Rockie har busat i massor . Özil är jättetrött nu .
Imorgon måndag och en ny vecka framför sig . Har lite inplanerat den veckan . Fabian ska till läkaren och även jag . Jag ska även fota en massa kläder som ska säljas , varför ska jag ha dom kvar på vinden ? Där finns ju visa plagg jag bara använt en gång . Nu ska jag bara slappa i soffan !
Hur många dåliga låtar kan det finnas ???? Av alla dom tusentals låtar som skickas in , vem f-n plockar ut dom sämsta ??? Är det Christer Björkman ? Sen snacket mellan låtarna SUCK !!!!!
ja nu har jag gnällt klart för idag på melodifestivalen !
Idag har vi ju varit på kulhuset , barnen är rastade haha . Lena och Micke kom och snackade skit , trevligt .
Efter 4 timmar körde vi hem . Middagen idag blev snitzel , potatis , sås , stekt lök och stekt svamp .
Jag är ganska trött i huvudet , det är märkligt vad vissa töser kan skrika på leklandet .
Imorgon ska jag inte göra ett dugg !
Fan vad jag är trött på att frysa !!!!! Blir det inte varmt snart så blir jag tokig ! Det kvittar ju hur mycket jag har på mig . Jag går med tjocka tröjor inne och ibland även mössa .
Nu ska jag fixa lite frukost till oss . Tom är ju iväg idag , så trist . Hur fan kan man lägga en kurs en lördag ??? Jo för det är ända dagen chafförerna är lediga . Allt för att spara pengar !
Jag ska iaf ta med mig Simon , Jessika och Hampus och köra till kulhuset i Trelleborg . Trötta ut dom riktigt . Jag ska bara ta det lungt och fika och titta på folk !
jag älskar fredagar ! Idag är det ju extra myzigt eftersom hela famijen är hemma ! Klockan är 12.30 och jag har inte kommit ur pyjamasen än , slappt jag vet ! Men jag ska snart klä mig , vi ska köra och handla lite mat !
Mitt största problem idag är att jag har en finne under ögat , gör ont som fan !
Imorgon ska Tom på kurs med jobb , trist ! Men jag ska ta barnen och göra nått roligt !
Tom har semester och det är så ljuvligt ! Att få ha alla hemma en vanlig veckodag , det är underbart .
Jessika är duktig med hundarna , hon tränar och tränar med tröge Özil . Hennes egen lilla hund kan redan en massa trix . Idag blir det nog mest en slappedag , ska handla lite annars inga planer .
Simon är uppe , han har tom ätit frukost med oss . Han har även hjälpt grannen med att bära in pellets . Nu stack han till en kompis på skolan ! Fabian sover än , jag vet inte när han kom hem inatt . Han har ju varit i Stockholm med Hasse och lastbilen . Vi körde till Burlövs center , jag fick handlat några örhängen . man får ju försöka se lite kvinnlig ut nu när man knappt har nått hår . Sen fick jag min vilja igenom , så vi körde till Ikea . Brödformarna var tyvärr slut , ovanligt va när det gäller ikea ! Men fick handlat nya toaborstar , dom har höjt priset nu till 5 KRONOR , innan kosta dom bara 4 hahaha ! Hittade även nya fina sängkläder , då kanske jag kan kasta några gammla , fula , slitna .
Nu finns det lite bilder under kalasdag och födelsedag
19 år blir min son idag , jag kan verkligen inte fatta det ! Än en gång undrar jag var åren tar vägen ???
Planerna för dagen är att göra en tårta till Simon . Till middag har han önskat sig bullar i curry , så det får jag ju fixa ! Då var frukosten avklarad ! Hampus åt plättar som var kvar sen igår , han var helt lycklig och sa att det hade han aldrig ätit till frukost . Ja kanske inte det nyttigaste , men gott ! Nu leker han på sitt rum . Vi ska ta en sväng sen till Ica , handla lite mjölk , som vanligt ! Snöar igen idag , är sååå trött på det ! Özil älskar det , han kör ner nosen i snön och bökar runt som en liten gris . Hampus och jag och Özil var ute och lekte i snön . Vi har även spelat fiskspelet idag !
Idag är det 14 år sedan min morfar gick bort ! Mossar Gacki ......
Var tog dom åren vägen ? Det känns som igår !
Idag har jag varit på apoteket och varit och handlat .
Bröden är nu i ugnen , hoppas dom blir lika goda som Lenas var ! Ett lätt recept , det ska inte ens jäsa . Jag hade velat göra dubbel sats , men har bara 2 brödformar . Får nog köra till Ikea en dag och köpa fler . Till middag idag ska vi ha potatis och purjolökssoppa och det goda brödet . Det blir nog även plättar till efterrätt Mums !
Jaha då snöar det igen ! Ska det nu komma så kan det ju komma så pass mycket så man kan åka pulka . Det är ju sportlov . Imorgon kommer Hampus och på onsdag Jessika och Rockie . Det ska bli en mysig vecka . Tom ska ha semester torsdag och fredag .
Idag går tvättmaskinen , som vanligt . Det är renbäddat i 2 sängar hittils , ska ta våra sängar med !
Frukosten och kaffet och tabletterna är nere .
När jag var hos läkaren förra veckan frågade jag när jag kunde börja jobba ? Hon blev paff och sa att vi skulle vänta lite till med det . Så ev i slutet på april kunde jag börja arbetsträna lite . För hon tyckte att man kan ju inte gå från noll till hundra direkt . Då känner hon inte mig haha ! Ja jag ska börja lungt , jag lovar ! Tänk så skönt att få jobba lite med huvudet igen , för det är trögt , undrar om det är cellgifterna eller bara tristesen att vara så länge på sjukhuset utan nån som helst stimulering ?
En tanke jag har är , hur ska man få sin 17 åring att lyda , respektera och hålla tider ?
Idag har vi varit på barndop och 4 - års kalas ! Vi har varit i Brandstad , en mysig liten kyrka . Benjamin , Sebastian , Bo-Arne ska det lilla livet heta . Han är så fin ! Hans storasyster Hannah fyllde 4 år i veckan så vi firade henne med . Vi har fått god mat , potatisgratäng , 2 olika sorters kalkonkött , kycklingklubbor , sallad , det goaste brödet jag ätit på mycket länge . Det ska jag baka i veckan , Verkar vara ett lätt recept. Sen blev det kaffe och tårta , tårtan var oxå sååååå mumsig ! Många fina presenter fick både Benjamin och Hannah ! Vi var nog mellan 40 och 50 personer . Det var roligt att träffa alla igen , vissa har jag inte träffat på mycket länge . Sen vi kom hem så har det bara slappats i soffan . jag fortfarande mätt och belåten . Jag får kolla fotona jag tog senare om där är nått att lägga upp ! Tack Lena och Nisse för en trevlig dag !
Var tog denna dagen vägen ? Idag har vi storhandlat i ystad . Alltid skönt när skåpen är fulla igen .
Min kusin Palle var här på kaffe och snack , alltid roligt att träffas .
Kläderna inför morgondagen är stukna , vi ska på barndop och 4 års kalas . Presenterna är packade och även kameran . Den vill jag verkligen inte glömma .
Mitt stora problem inför morgondagen är hur jag ska ha håret ?
Det är väl ca 2 cm nu och står på alla håll som det själv vill . jag får väl ha tålamod som vanligt !
Fredagsmyzzzzz !!!! Hoppas bara min huvudvärk försvinner . Bara jag inte ska bli förkyld , det är många som är det nu ! Idag blir det bara tvätten och lite plock . Städa toaletterna måste jag med . Middagen är redan planerad och det blir dom goa kotletterna . Längtar redan !
Ja då var hemmet städat , ja jag skrev jag inte skulle göra så mycket idag . Men det kom en liten enrgikick , så nu är toaletterna klara , dammsugat och undanplockat . Tvätten pågår än , det verkar aldrig ta slut ! Middagen är förbered , potatis skalade . Nu väntar jag bara att min underbara sambo ska komma hem .
14 februari ! Min älskade sambo fyller år idag 35 år . Jag har varit med honom hela dagen i lastbilen . Så jag gick upp 02.15 , det är mitt i natten . Jag har hållt mig vaken hela dagen , men nu börjar det grusas i ögonen . Özil , våran hund har oxå åkt med idag och han har varit jätteduktig ! Så han är trött nu och snarkar gott .
Det är idag 5 månader sen jag fick mina nya stamceller , vart tar tiden vägen ?
Idag är jag oxå helt effektiv . Har varit ute med hunden . Stod och väntade utanför affären när dom öppnade kl 8 . Var ju tvungen att handla skinka . Ska göra pizzabullar idag . Så degen är gjord och står på jäsning . Hoppas dom blir goda . Det är ju sportlov nästa vecka och då hoppas jag på massor av härliga aktiviteter . Mycket ute lek , badhus , lekland . Jag får ju passa på när jag är hemma och sjukskriven att umgås med min familj . Då var baket klart , det blev 61 pizzabullar och ett bröd . Vad ska jag göra resten av dagen ? Jag får tänka på det medan jag slappar i soffan !
Idag var det upp tidigt och göra sig klar . Jag är ju alltid ute i god tid . Mer snö hade där oxå kommit på natten *suck* ! Jg har varit på mottagningen idag och träffat läkaren Agneta och tagit nya blodprover . Allt såg hittils bra ut ! Ska tillbaka om 2 veckor för då är det dax för ett vaccin igen . Körde sen till Burlöv center där jag skulle träffa bästa Wiveca . Dom hade nån brandövning så vi fick inte gå in först . Så som plåster på såret så bjöd dom på kaffe och bulle . Vi köpte även vars en rostbiffsmacka . Gott !!!!! Jag älskar att fika och babbla med mina underbara vänner . Skulle bara blivit oftare . Shoppade även 4- års present till min goa tös Hannah . Handlade även en liten paket till min underbara sambo , som fyller år på torsdag . Det blev en del mat med , var inte alls meningen . Nu bara slappar jag i soffan , innan det är dax att laga middag !
Dom var verkligen goda ! Och en god mugg kaffe till det MUMS !
Godmorgon ! var tar helgerna vägen ?
Idag skulle Simon börja på ny praktik , så han var uppe i tid och fixade vad han skulle ha med sig . Han praktiserar måndag och tisdag varje vecka .
Idag har jag degen på jäsning . Ska bli goda frallor , som är så lätta att göra . Tvättmaskinen är igång som vanligt , men kör nog bara en maskin idag .
Tom är på jobb som vanligt , jag hörde när han körde inatt , det var innan 3 . Tänkte jag skulle åka med han en tur denna veckan . Mest för att ha nått att göra och för att umgås lite med min älskade sambo .
Grått grått grått ! Är det mer snö på gång tro ? Vill inte ha mer nu . Idag blir inte många knopp gjorda här hemma . Vaknade med ont i protesen , ja huvudet ! Frukosten är avklarad , alltid nått . Även hundarna tar det lungt idag . Men Özil är kär i Rockie , han kan verkligen inte låta henne vara .
Just nu skulle jag bara vilja resa iväg med Tom , bara vi 2 och ha egentid . Där får gärna vara varmt , även om jag nog inte får vara direkt i solen än . Tur man kan drömma .
Vi åkte till stranden för att rasta hundar och barn . Blev även lite träning i trädgården . Nu ligger det bilder på min familj och under mitt hus .
Då var det redan lördag . Här var det full rulle igår på hundarna . Özil ville bara jucka med Rockie , och hon bara visade tänderna och morrade . Hon ville inte alls leka med han . När vi släppte dom ute på fältet så blev det fart . Rockie sprang och Özil efter .
Vaknade i morse att Özil gnällde , vid 5 -tiden . Det är inte okej , rent för tidigt . Jag gick ut med honom , ifall han var dålig i magen , det vet man ju aldrig . Vilken syn för gudarna jag måste ha varit . Morgonrock , jacka och och Toms vinterkängor . Tur att gatan sov !
Sedan somnade jag om en stund till .
Nu har vi nyss ätit god helgfrukost . jag bakade scones och familjen jublade . Dock inte mina grabbar , dom sover ju än , som vanligt ! Nu sitter jag , Tom , Jessika och Hampus i soffan med vars en data eller platta i knät . Hundarna har kommit till ro och vilar .
Ute snöar det , är ganska trött på det nu . Vill ju ha vår och värme . Men visst är det vackert att titta på ! Vi får väl se vad som händer idag , jag hoppas på en lugn lördag med en massa mys . Kanske en sväng till skogen eller till stranden . Vi får se !
Jag tror alla gillar fredagar . Inte så konstigt , många är lediga på helgen och får vara med sina familjer . När jag låg på sjukhuset så var alla dagar lika , trist .
Nu på morgonen var jag ute med Özil . Sen gick jag till Tores för att handla lite inför middagen idag . Idag ska jag prova nått nytt recept igen . Taccogratäng , det låter iaf gott . Är det gott så lägger jag upp receptet här sen .
Idag hämtar Tom även Jessika och Hampus och Rockie . Så i helgen blir det full rulle . Ska bli spännande att se hur Özil och Rockie kommer överrens . Vem som tröttar ut vem först ?
Idag är Fabian i skolan igen .
Vi bor i ett gammalt mejeri , så det har verkligen sin charm . 
Här är 4 sovrum , tv-rum och vardagsrum .
Naturligtvis ett kök , som är stort och härligt . Visst hade jag velat ha ett ännu större kök men jag tror aldrig man blir nöjd .
Ett badrum med dusch , jag hade dock velat ha ett badkar *ler* ! Och en extra toalett . 
Det finns tvättstuga och förråd i källaren .
En stor och härlig trädgård , med ett körsbärsträd och ett äppleträd och hasselnötsbuskar . 
Ett stort förråd på 15 kvm , det är lyx . 
Har även vind som är jättestor , där skulle man kunna göra nått häftigt om där hade varit isolerat . 
Vi har en stor och bra parkering framför huset till våra bilar .  
Vi bor verkligen toppen , det ända som är negativt är att både Tom och jag har långt till jobb .
Jag ska ta lite bilder och lägga upp en dag !
Då var det städat här hemma . Dammsugat och torkat golv . Det känns som jag inte gör annat . Hallen därnere tar jag imorgon , tog bara trappan ner idag . Ska även sätta på nya "tassar" på köksstolarna . Jag har hittat en jättefin sommarstuga som jag skulle vilja ha , den hade varit perfekt till oss . Men det är bara en dröm , tur man kan drömma och fantisera .
Jaha , då var det torsdag igen och äntligen snart helg ! Idag får jag väl städa lite och plocka som vanligt !
Det var ganska kallt ute idag , lite krispigt . Tack och lov inte så halt som igår kväll , då var det isbana igen och flera gånger höll jag på att göra en vurpa .
Tja vad ska man säga om denna dagen hittils ? Snö och blask , jag måste köpa mig ett par gummistövlar . Jag har ett par som är som en sko , men behöver högre skaft när jag går med Özil på fältet . Nu tänker säkert många , men gå inte där då ! Joooooo för där kan han springa lös .
Fabian är hemma idag igen med sin mage . Han har haft problem med den i flera år , dock inte enligt han själv . Ringde förra veckan till vc för en tid hos min läkare Jenny . Men ringde idag igen och tryckte på . Fick en tid den 26 februari . hade kunnat få en tid snabbare , men då till någon annan läkare och det vill jag inte . jag vet ju hur duktig hon är och att hon tar tag i problemen . I em ska jag på samtal i skolan ang Simon , det brukar alltid vara trevligt , han har helt underbara lärare . Sen är ju frågan om jag ska göra nån nytta idag ?? Jag kan ju alltid ta det imorgon ...... Sen är det ju en fråga till , vad ska man ha till middag ? Jag får väl kolla i frysarna . Alltid lika svårt när inspirationen tryter !
jag hatar att bli arg ! Just nu är jag arg på min yngste son , han beter sig bara så jä-la illa . Han har ingen som helst respekt för mig . Han är dum och elak mot sin bror . Ibland känner man sig bara så maktlös . Men nu är det slut på att vara en snäll mamma .
Brrr ville inte gå ur sängen . Men är ju bara så illa tvungen . Det är glashalt ute , höll på att göra en vurpa . Men räddade tack och lov upp situationen . Hade ju varit snyggt med min dåliga rygg . Idag har jag tänkt fortsätta skriva här på min blogg . Har ju massor som jag bara vill ha ut och även dela med andra . Så håll utschik eller hur det nu stavas ! Simon är iaf i skolan idag . Han fick sitt körkorttillstånd igår efter mycket klydd , men nu är han glad .
Nu är denna dagen snart till ända . Var tog den vägen ? 
Min läkare ringde och berättade att proverna jag tog i morse var bra . Så nu ska jag ändra lite i medicinerna . Alltid skönt att veta att allt fortfarande går åt rätt håll . Till middag var det bara rester sen igår . Tvätten är oxå klar och lagd på sina platser . Men nu vill jag ha lite värme i luften , känna solen på mina kinder . 
Upp innan 8 för lille Özil ville ut . Gjorde mig klar , gick en runda med honom . Satte mig sedan i bilen och körde till Skurup . Det var dax att lämna prover igen på vc . Som vanligt gick det bra , dom är duktiga på labbet . Körde sen för att tanka . Handlade även några goa bullar med hem . När jag väl kom hem så städade jag av toaletterna , tycker jag gör det alltid . Men allt för att vi inte ska bli sjuka . Hur ofta bytar andra handdukar och mattor på toaletten ?? Satte igång en maskin tvätt , tycker jag tvättar alltid , men det är ju inget betungande direkt . Det jobbigaste är att man ska upp och ner i källaren . Nu har jag iaf ätit och tagit mina tabletter . Slöar i soffan med datan i knät och smågluttar på tvn .
Var tog denna helgen vägen ? Idag har vi mest slöat , spelat spel och gluttat på tv . Simon är fortfarande sjuk , förra veckan var han förkyld och inatt blev han magsjuk . Hoppas vi andra klarar oss denna gången . Till middag idag blev det snitzel med alla dess goa tillbehör . Hampus har åkt hem till sin mamma igen , så då är det tyst . Men han kommer igen på fredag , då även hans syster Jessika . Jag har oxå idag ätit massor av godis , varför är visa helger bara mat och godis och varför är det så gott ?
Nu har jag uppdaterat lite under min familj !
Vet inte om jag gillar söndagar eller inte ! Det är skönt att familjen fortfarande är hemma . Men trist att alla ska jobba och i skolan imorgon . När jag var ute med Özil vid 8 tiden så var det grått och ganska kallt . Frostigt på bilar och gräsmatta , men det är ganska vackert på träden . Men nu är solen framme . Det kan den gärna få vara varje dag , det piggar upp . Idag ska vi nog mest ta det lungt . Igår var vi ju en sväng till Ystad och willys . Tycker vi handlar mat alltid , men så är det med stora grabbar och många i familjen . Vi hade behövt en pipeline direkt från skånemejerier med mjölk . I veckan ska jag försöka fortsätta skriva på min sjukdomsresa och även lägga in lite bilder här på bloggen . Men allt tar lite tid innan man lär sig hur man gör med nya saker . Jag är ju inte så ung längre , snart 41 ju .
Numera blir man inte väckt av små barn utan av en liten hund som vill ut ! Han fick sin morgonrunda . Det är grått men vindstilla , ganska varmt ! Jag får väl se till att fixa lite frukost till oss , ja till mig Tom och Hampus . Simon och Fabian är knappt lönt att fråga , dom ska ju sova hela dagen och kommer lagom upp till middagen *ler* ! Hur kan man vara så trött när man inte gör nått ? Idag blir det en tur till Ystad , måste fylla på kyl och frys som vanligt . Kanske även handla 4 års present till min goa tös Hannah .
Äntligen fredag ! Idag var det lite behagligare att gå ut med hunden . Igår var det hemskt med blåsten , tur jag inte har tupé ! Idag kommer Hampus , det är inte Toms helg , men eftersom han var sjuk förra så får han vara här 2 helger på rad nu . Alltid lika roligt , och full fart !