Glad är ett ord som jag tycker förknippas med mig ! Jag har alltid fått höra att jag är en glad skit ! Men undrar om alla tycker det ? Jag fick nyligen höra att jag har ändrat mig , att jag aldrig är glad längre . Att jag har ändrat mig är ju självklart . Jag har gått igenom ett helvete som jag inte önskar någon ! Inte ens de få människorna som jag avskyr som pesten ! Men att jag inte skulle vara glad längre , jag håller inte med ! Jag känner mig glad , jag älskar mitt liv , jag skrattar med världens bästa sambo och mina underbara vänner varje dag ! Visst finns det några mörka moln på min himmel med , men dom ska inte få dra ner mig ! I tisdags tog jag en tur med Tom , jag gillar verkligen att åka lastbil och att ha sällskap . Özil tycker ju oxå om det ! Igår var jag och hälsade på på jobb , köpte med mig en god kaka ! Det ger mig energi att prata och träffa töserna . Fick även krama några av töserna från A-sidan . Jag längtar verkligen av att börja jobba lite , vi får väl se vad som händer . Sen styrde jag kossan mot OBS och fika med världens bästa Wiveca ! Jag verkligen älskar att sitta och prata och titta på folk . Jag tror både jag och Wiveca behövde det , det händer bara allt för sällan tyvärr ! Jag åt en smaskig räksallad och en stor kopp vanilla latte till det MUMMA ! Köpte även en flaska vanilj med hem , så jag njuter av det i kaffet just nu ! Fixade några ärenden , kollade lite i affärer . Känns lite deppigt att det bara är höstkläder , jag vill ju ha mer sommar ! Idag har jag var effektiv som attans ! Lika bra att passa på när energin vill infinna sig ! Hunden rastad , tvätten igång , badrummen skurade , frukosten nere . Nu ska jag bara ta ett varv med dammsugaren med , men jag har ju hela dagen på mig *fniss* ! Ibland undrar jag hur många som läser min blogg ? Ni som läser får gärna lägga en liten kommentar ! Jag menar mest vem vill veta nått om mitt liv ? Det är ju inget speciellt ?
Veckorna går så fort att jag hinner inte med ! Märkligt för jag vill stanna tiden nu ! Jag vill ha mer sommar ! Visst är det mysigt med hösten , men inte än !
Veckan som gått har min bil blivit lagad och gått rätt igenom besiktningen ! Tack och lov !!!!
I måndags så var jag och Simon en sväng i ystad för lite shopping . Vi var hos polisen och fixade id-kort till Simon . Det blev inte mycket till shopping , vi hittade inget roligt alls .
Nu har skolan börjat , så rutinerna blir som vanligt .Jag tror många ungdomar har lite svårt att vända tillbaka dygnet .
I onsdags så var Helena , en arbetskompis här och fikade . Alltid roligt att snacka lite skit . Inser bara mer och mer hur mycket jag saknar mitt jobb och mina kollegor . Dock saknar jag inte alla !
Får nog ta en tur och hälsa på en dag i veckan som kommer !
Igår tog vi en tur till ystad djurpark , nära och bra ! Det var en trevlig liten djurpark där djuren hade stora ytor att röra sig på !
Själv klart måste man ha fika med ! Det är ju det bästa när man åker iväg ! Tunnbrödsrullar med remolade och rostbiff , vaniljbullar , kex och muffins MUMS ! I denna parken får man ha med sin hund , dock inte vid poolerna , badplatsen . Vi valde att lämna våra hundar hemma för dom har det bättre där . MEN så många idioter det finns som inte borde ha hund !!!!!!! Där var en som lät sin hund skälla på alla djuren , där var en som lät sin hund hoppa upp precis där djuren var , där var dom som tyckte det var okej att hunden fick gå fram och hälsa på djuren fast där är ström i stängslen ! Sen var där en kvinna som jag hade kunnat lappa till , på väg ner till badet så står där skyltar att hundar är inte välkomna och då inte bara en skylt , man kan verkligen INTE missa dom . Vi satt och tittade på Hampus som bada och rätt var det är så kommer den här kvinnan med sin hund in vid poolerna , låter sin hund gå fram och nästan hoppa i stora poolen . Sen går hon upp till barnppoolen och låter hunden hoppa i ????? Då kom hornen ut på mig , jag lyfte på min feta röv och gick fram och sa till ! Hon svarade att hon inte hade sett skyltarna och att hon såg hur jag hade blängt på henne när hon gick in på området .Hon skulle bara låta hunden dricka ???? Klorvatten ????? jag fattar inte att det finns så dumma människor !
Och vad är det med alla andra människor som blev lika irriterade som jag , men INGEN säger till . Typiskt svenskar ! Eller är det jag som är nojig ? Man ska kanske bara vara tyst ? Hålla allt inom sig och gå och må dåligt istället ? Jag har alltid varit den som säger vad jag tycker och tänker och det kommer jag att fortsätta med !!! Man får tycka om mig som jag är eller får man skita i det helt enkelt !!!
Nu har det snart gått en hel vecka till , jag hinner inte riktigt med ! Alla tycker säkert att jag går ju "bara" hemma så dagarna borde vara lååånga ! Denna veckan har Jessika och Rockie varit här , trevligt med sällskap . Vi har bakat och varit ute med hundarna och slöat ! Vi bakade jätte goda muffins med banan och chokladbitar . Mums !!! Igår åkte jag med Tom i lastbilen , jag och Özil . Jag tycker om fredagsturen , den går på österlen . Kivik , Simrishamn , Tomelilla , Hammenhög m.m. Sen är man ganska mör , jag gör ju inget mer än att går upp mitt i natten men det sliter . Hade aldrig orkat jobba så alltid . Idag var vi på biltema (ovanligt) och på net on net . Har just nu ätit en smaskig pepparbiff och sitter och smuttar på mitt rosévin . Jag trodde inte man kunde må så bra och vara så lycklig ! Jag har mycket att vara lycklig över ! JAG LEVER !!!! Jag har en man som jag älskar och som älskar mig ! Ni får alla ha en underbar helg ! För nu ska jag fortsätta att njuta !
Det är evigheter sen jag bloggade ! Jag är ledsen att säga det men jag har helt enkelt glömt bort det Det är ju inte så att jag är jätteupptagen men men ! Denna veckan har mest varit en ring ring vecka . Tycker jag suttit i telefon mest hela dagarna . Ringt hit och dit och fram och tillbaka . Inte lätt att fixa möten där alla berörda kan . Vet knappt vad mer jag hittat på i veckan , skrämmande ju att man inte minns . Jag har varit med min bästa Lena och våra barn och tittat på 8 veckor gamla Tervvalpar , som hennes hund är pappa till . Dom var som små nallebjörnar . Sen åkte Simon med henne hem över helgen . Vi har varit och hämtat han idag och tog en fika med dom bästa . Igår var vi en sväng på stranden med hundarna . Özil och Rockie grävde och grävde , dom bada lite . Det var ganska skönt i vattnet ! Vi hade naturligtvis fika med oss ! Rätt var det va så kom en stor hund med en gigantisk hund farande mot oss och sen kom hans ägare efter och skrek DENNIS DENNIS DENNIS ! Sen var dom bara borta igen och som vi skrattade då ! hela situationen var jätterolig . Hampus blev som vanligt hämtad idag , men Jessika och Rockie stannar nästa vecka med . Trevligt trevligt ! Annars hoppas jag mest på mer fint väder , även om det känns lite höstigt idag och att dom lovat regn i veckan .
Idag har nog varit den varmaste dagen på mycket länge . Jag älskar ju värmen men man kan verkligen inte göra mycket utan att svettas . Jag tog en tur med dammsugaren innan idag och det var ett gympapass . Har varit en sväng till Ystad i dag , handlade lite mat som man alltid behöver . Var oxå och tittade på en ny mobiltelefon , men den jag ville ha var slut och det skulle ta flera veckor innan den kom in igen . Får ta mig en funderare ?
Det diskuteras mycket vad man kan eller bör eller inte bör skriva i sin blogg . Jag har fått påhopp att inte skriva för personliga saker eller att hänga ut någon ! Men bestämmer inte jag det själv ???? Många gånger så skriver jag inte ut allt , ganska ofta faktiskt när jag tänker efter ! Jag får hela tiden tänka mig för vad jag skriver , annars får jag bara skit igen och igen .
Sen har vi alla dom som bara snackar en massa skit ! Dom snackar skit om allt och alla ! Men ler och ser glad ut när man träffar dom . Har dom inget eget liv ? Jag fattar inte att man orkar ! Sen har vi dom som bara ljuger för att allt ska se bra ut ! När man tom ljuger för sin make/maka/sambo/barn/föräldrar/ då har det gått för långt !
Sen har vi dom som påverkar andra för att få dom på sin "sida" ! Blir bara så trött på dessa människor .
En dag kommer jag att explodera och be dom fara åt pipsvängen .
Vad har jag annars gjort i veckan ?
Tvättat och plockat som vanligt .
Torsdag och fredag åkte jag med Tom i den nya lastbilen , den är fin och mycket högre än den förra . Känner mig som en klump när jag klättrar upp och ner haha !
Imorgon hoppas jag på strandväder !