Måste bara få säga FUCK CANCER !!!!!!! Har just nu 2 st i min närhet som oxå drabbats av denna jävla sjukdom ! Jag lider med dom och vet precis vad dom tänker och vad dom ska eller har gått igenom ! Men som jag själv resonerar så måste man försöka se framåt och ALDRIG ge upp ! Det alternativet finns inte i min värld ! Ni ska veta att jag tänker mycket på er och finns här om ni vill prata eller bara gråta ! Jag håller alla mina tummar att allt går bra för er ! KRAM på er
Än en gång så har jag inte haft tid att blogga ! Veckorna bara försvinner för mig ! Jag arbetstränar ju nu 3 dagar i veckan och det är såååå roligt . Nu undrar ni säkert hur ryggen klarar det ? Än så länge ganska bra , visst känns det i ryggen , men skit i det , att jag trivs väger upp det ! Har varit lite orolig vad jag skulle pyssla med efter den 31 okt . Men nu är det klart jag får stanna på himmet året ut som resurs . Känns toppen ! När jag pratade med min läkare om ny sjukskrivningsperiod , så sa jag att nu var det dax att börja jobba 50% så det ska jag göra från den 1 november och året ut , sen får vi se ! Förra helgen var vi och badade i Hörby med dom bästa vännerna . Lena ,Nisse , Hannah och Benjamin . Det blev många timmars lek ! Efteråt så åkte vi hem till dom och åt middag och bara umgicks , så mysigt ! Lena och jag drack vin i dom godaste vinglasen jag druckit ur på länge , såna ville jag bara ha ! Så igår var jag på Ikea och köpte såna ! Har nyss njutit av gott vin i det Mmmmmmm ! Var på Ikea med bästa Wiveca , vi kollade runt och tog en fika och babblade på som vanligt . Det blev en del små saker som man bara måste ha ! Hahahaha Idag har äntligen utemöblerna kommit in i förrådet ! Vi har verkligen bara softat , men det behöver man ibland ! Jessika och Rockie kom igår och ska stanna hela lovveckan , för nu är det ju höstlov ! Höstlov kan jag inte minnas att det fanns när jag gick i skolan , så jag undrar om man kan få det retroaktivt ? Jag glömde ju berätta att jag var och blev snygg i håret förra fredagen av Mona , känns så bra att bara lämna över sitt barr och alltid vara nöjd när man går därifrån ! När hon hade klippt och färgat det och gjort vid det så kände jag mig så himla snygg . Men så lär jag aldrig få till det själv . Alla borde ha en Mona som fixade deras hår varje morgon ! Just nu är jag mätt så jag kan spricka , efter go middag så har Jessika och jag precis svullat i oss marängsuiss eller hur det nu stavas ! Nu orkar jag inte tänka mer vad jag ska skriva ! Ska försöka lägga upp lite bilder med !
Äntligen fredag , ljusen brinner lite överallt i vårt hus ! Det är mysigt . Jag trivs så med mitt liv , det är så roligt att jobba igen .
Hoppas verkligen dom kan hitta en tjänst till mig där jag trivs lika bra .
Alla nya människor jag lärt känna på bara dessa 2 veckorna och alla som jag inte träffat på länge .
Jag känner mig levande , det gjorde jag ju knappast för ett år sen . Då visste jag ju inte ens om jag skulle överleva denna skiten !
Idag har jag varit och fikat med Bosse och Wiveca , riktig gofika . Det blev många skratt som vanligt , det är så härligt att ha så underbara vänner som man kan prata om allt med , och som man känner utan och innan !
Och det har jag många av , kan man bli lyckligare då ?
Jag tror helt ärligt inte att jag någonsin i mitt liv mått så bra som jag gör nu !
Jag har en underbar sambo som jag otroligt roligt med och som jag kan prata om allt med . Som jag saknar när han är och jobbar . Som jag vill tillbringa resten av mitt liv med !
Vi har friska barn , galna hundar och ett trivsamt hem . Vad mer kan man begära ?
Jag har ju inte fått tillbaka min kraft helt efter min leukemi , men snart så !
Nått som jag ska bättra mig på är att bjuda hem vänner oftare ! Man behöver ju inte konstla till det !
Nu måste jag även göra lite reklam för Byakrogen här i Skivarp , smaskig mat , god personal , mysigt ställe och kanon priser !
Imorgon fyller min lilla svärmor 74 år och mitt extra barn Benjamin som fyller 1 år !
Denna helgen ska gå i lugnets och mysets tecken !
Kanske tar vi in utemöblerna , men bara kanske !
Kanske kör vi och tömmer min bil på allt som ska på återvinning , men bara kanske ! Hahaha

Trevlig helg till alla underbara människor !
Jaha då knäppte man med fingrarna och ytterligare en vecka försvann ! Hinner inte med ! Nu har jag ju äntligen kommit igång att jobba , bara 3 dagar i veckan hitils , men det är ju en början . Det är jätteroligt ! Underbar personal på den avdelningen som jag är på . Känner mig verkligen välkommen ! Jag ska ju ta det lungt och inte göra så mycket , men jag har svårt att bara stå och se på . Jag hugger in där det behövs ! Visst känns det i ryggen , men skit i det bara jag får jobba . Igår så var det öppet hus på Simon och Fabians skola . Vi styrde kossan dit efter vår goofrukost och melodikrysset . Där mötte vi upp några av dom bästa som finns i mitt liv ! Lena och Nisse med deras goa barn . Vi tittade på traktorer , Hampus åkte en runda . Vi tittade på kalvarna , korna , algpackorna , fåglar , kaniner , kattungar , hästar och KARIM hahaha ! Hampus red på en ko , han sa det gjorde ont i rö... baken ! Där var fräcka lastbilar och grävmaskiner . Vi träffade Jenny och Jörgen med sina fina pågar ! Vi åt korv och kollade där Simon går i skolan . Köpte kanelbullar med hem som dom duktiga eleverna på duvan hade bakat . Körde hem och fika goa bullar och grottor . Mumma !!! Det är så härligt att umgås med goda vänner en hel dag , man gör det alldeles för sällan tyvärr ! Sen promenixa vi ännu mer med hundarna . Sen blev det tacobuffe , så mysigt att hjälpas åt i köket . Man borde kanske bo i kollektiv , eller kanske inte haha ! Nisse tyckte vi skulle prova bo alla 9 i deras lilla husvagn , fyyyy bläää . Men tanken var ju rolig ! Senare blev det även glassbuffe , det kändes som vi bara åt och åt ! Jag var så trött när jag gick och la mig , men tror ni jag kunde sova ? NÄÄÄÄÄ har haft en sömnlös natt pga kramp i den jävla foten , skulle kunna hugga av den . Nu sitter vi bara och softar , skulle egentligen behöva tvätta , men skiter i . Idag får bli en slappedag ! Än en gång måste jag bara tacka min tyska syster ! Och alla goa vänner som finns i mitt liv ! JAG LEVER OCH ÄLSKAR MITT LIV !