Igår fylla jag 41 år , skit vad åren går fort ! Minns min 20 års dag med glädje . Det var i min lägenhet i Malmö , min första och fina lägenhet på vårgatan ! Jag hade öppet hus , så man fick komma när man ville . Bjöd på det klassiska kassler och potatissallad . Det var en rolig och galen fest som varade långt in på morgonen ! När jag fylla 30 år så hade jag oxå fest , då bjöd jag på pajer med tillbehör . Jag fick en manlig strippa av mina kära vänner *fniss* . Det blev en massa turkisk peppar den kvällen . Förra året när jag fylla 40 år , mådde jag inte så bra . Hade först inte tänkt ha nått , men vi hade ett litet kalas hemma hos mamma och Hasse . Det var med dom närmsta i släkten och dom närmsta vännerna ! Då visste jag inte vad som jag hade framför mig , bara att jag hade en sjuk benmärg .
Igår fick jag underbart vackra blommor av min Tom . Har ju fått en massa saker av honom i helgen , så vissa saker kan strykas på min önskelista !
Då var snart denna helgen slut ! Man bara knäpper med fingrarna och vips så är den slut !
I fredags så köptes det nya däck till min bil . Idag när Tom skulle sätta på dem så såg han att nån fjädrar var slut , helt sönder . Jag som skulle besiktiga den imorgon SUCK ! Nu har jag avbokat tiden , knappt lönt att besiktiga när jag ändå får en ombesiktning . Så från 1 maj , har jag ingen bil längre som är körbar . Så nu får den lämnas in och fixas . Som tur är så kör jag ju inte så mycket för tillfället !
Igår for vi till Malmö efter en god helgfrukost . Hade en massa ärenden att fixa . Jag fyndade skor , 5 par för ca 250 kr , är det inte kanon ?
Köpte mig även boken 50 nyanser av honom som alla pratar om och rekomenderar . Det var min födelsepresent till mig själv .
Idag har vi varit på roadtrip till vinslöv haha ! ja vi har tagit lite foto , jag ska lägga upp dom sen ! Tog även en tur till Tyringe och nån affär där . Stannade och åt middag i Höör ! Det är mysigt att bara göra nått vi två nån gång . Nä nu ska jag gå ut och njuta en stund till i solen !
Önskelista
Tänkte att alla som vill ge mig paket ville veta *fniss* !

Skor
Väskor
Jacka
Piratbyxor
Pirattights
Nagellack
Örhängen
Halsband
Pengar såklart
Resa
Uteblommor
Att jag får vara frisk
Att ingen jag känner blir sjuk , det är bra nu !
En sommarstuga
Listan kan göras hur lång som helst .....................
Idag är ingen bra dag ! Tänkte betala räkningar , men tji fick jag . Hittar inte den jä-la bankdosan . Så märkligt , jag hade den igår kväll och la den sen på soffbordet , men jag kan icke hitta den . Har snart vänt upp och ner på allt ! Som tur är har jag ju hela helgen på mig ! Men såna här saker gör mig på ett skithumör ! Blir så frutsrerad !
Igår var jag ju i Lund för vanligt läkarbesök och provtagning . Jag fick svar på alla mina frågor jag hade . Vi satte ut sandimmunet helt nu . Så nu har jag bara 4 tabletter om dagen vissa dagar 5 . Tänk för bara några månader sen hade jag ju 14 på morgonen . Blev fortsatt sjukskriven till 31/7 ! var sedan hos tandläkaren och lagade ett hål , där jag tappat lagningen .
Idag är en blääää dag ! Trist väder , dosan är borta m.m.
Jag skulle bara kunna böla , märkligt att jag har några tårar kvar alls ! Jag har ju snart bölat i ett helt år ! Är så känslig , vissa dagar är känslorna utanpå kroppen . Jag är så tacksam att allt med min sjukdom har gått så bra men kan inte hjälpa att jag är en aning bitter ! Frågan jag ställer mig ofta är VARFÖR JAG ??
Dagen igår bara försvann . Jag körde hemifrån redan vid 6 på morgonen , jag skulle ju passa Hannah och Benjamin . Dagen bara försvann . Jag har verkligen glömt hur det är att ha så små barn . Det är full rulle hela tiden . Roligt , synd bara att det skulle storma så . Benjamin är en liten solstråle , han bara skrattar och sover och är glad . Inget skrik på hela dagen . Sen har vi lilla Hannah , wow vilken vilja den tösen har haha !
Sen körde jag hem och hämtade Tom , körde han till verkstaden , lastbilen har varit på nån service , är det lönt med den skrothögen .
Sen bara slapp i soffan med Tom , jag var helt slut och hade fått en härlig huvudvärk . La mig tidigt , somnade som en baby !
Men nu är det onsdag , idag ska jag ringa lite samtal , vattna blommorna och fixa mina naglar igen . Någon som har tips på ett bra nagellack som håller länge ! just nu är inte mina naglar speciellt långa tyvärr . Är lite sugen på att bygga igen , jaja jag får se . Se om jag kan hitta någon duktig och billig som gör vid naglar . Imorgon ska jag till sjukhuset för kontroll . Alltid lika spännande vad dom säger .Denna gången har jag en lång lista att ta upp med dom . Jag hoppas det är någon av mina vanliga läkare denna gången . Ska även till tandläkaren, inte lika roligt . Tyvärr har jag en tid på em , jag vill helst ha på fm , så är det liksom gjort !
Som jag längtar till helgen !! En helg som ska gå i kärlekens tecken haha ! Jag ska bara mysa med min Tom och vi ska rå om varandra . Hoppas jag kan flörta till mig ett besök på skopunkten m.m. jag fyller ju ändå år på måndag ! Tänk att ett helt år har gått sen jag mådde som sämst , när jag levde i ovisshet om vad som felade mig och om dom skulle hitta en donater eller inte !
Som jag sagt innan , men var f-n tar helgerna vägen ?
I fredags var jag och myste med Lena och Hannah och Benjamin , jösses vad han växer . Han är nu 6 månader och alldeles alldeles underbar ! Hannah är en typisk 4-åring med MYCKET vilja ! Imorgon ska jag passa dessa små kottar några timmar , mysigt ! Simon har ju varit på folkracetävling med min kusin Palle i helgen , han var så trött och mycket nöjd . Han tyckte det var jätteroligt !
I helgen har det ju varit underbart väder , utemöblerna har kommit fram . Jag kunde vara ute i bara linne , visst när solen försvann blev det ju isande , men det är ju en början . Tom städa bilen , Jessika träna hundarna , Hampus cyklade och tränade skateboard .
Jag som alltid älskat solen och att sola , bara ligga där i min solstol . Det får jag ju inte göra längre tyvärr . Huden är fortfarande känslig efter cellgifterna . Så jag måste vara påklädd eller ha den högsta faktorn som finns , så det måste jag köpa mig . Det är ju sån avkoppling om man bara har en bra bok med ! Ligga där och höra barnen i bakgrunden och fåglarna , SKÖNT !
Idag är det vanlig måndag igen , inte varmt och solen inte helt framme ! Tvätten är i full gång , ska även dammsuga upp lite hundhår som ligger i varenda hörna ! Det blir ju en massa när Özil och Rockie far omkring och busar !
Snart är det äntligen helg ! Jag längtar att vara med min familj . Bara hoppas på fint väder , för då åker utemöblerna ut .
Idag är det verkligen varmt , men vad händer då ??? Jo full storm , grus i ögon och öron , inte skönt !
Idag har jag frostat av frysen , dock inte frysboxen än . Tvätten har gått idag med .
Imorgon bär det av till Sjöbo , ska bli såååååå mysigt !
Kan veckan gå fort nu så det kan bli helg !
Det är tyvärr bara tisdag , jag vet att veckorna går fort .
Igår fick jag gjort en massa nytta här hemma , fick en dos energi , vet bara inte var den kom ifrån ??? Det kan ju knappast vara solen som inte visar sig speciellt mycket ! Visst är det lite varmare , men inte så man kan lägga vinterjackan och inte mössan heller än . Jag vet jag är frusen men jag tror många håller med mig !
På fredag är Simon ledig från skolan , så då ska vi köra till bästa Lena och hennes underbara små barn ! Hannah blir säkert glad när "hennes" Sinom kommer ! Sen ska jag lämna Simon hos min kusin Palle . Simon ska hjälpa han på folkrace tävling på lördag . Han ser verkligen fram emot det . Spännande !
På fredag kommer Hampus och Jessika och Rockie , så då blir huset fullt igen , och det är så jag vill ha det ! Full rulle hela tiden .
Igår kväll tittade vi på Morgan och Ola-connys resa , ja vad ska man säga hahahahahahahaha ! Deras engelska är underbar , det blir så många skratt ! Emellanåt skriker både Tom och jag rätt ut !
Vad gör jag idag då ? Tja tvätten är igång , som vanligt ! Diskmaskinen tömd . Frukosten i magen . Tabletter svalda . Får väl ta tag i snabeldraken med ett varv !
Var tar helgerna vägen ? Man hinner knappt knäppa med fingrarna så är det över ! Trist men sant !
Idag blev det sconesfrukost som jag i ett svagt ögonblick lovade min älskade sambo . Visst är det gott , men finns godare haha ! Men bara att sitta och njuta av frukosten med tidningen och en mugg kaffe och med trevligt sällskap . Vad har jag annars gjort idag ? Tom och Simon har satt på sommardäcken på Toms bil , dom har även fixat lite på min bil . Tom och jag och Özil körde ner till stranden för en promenix . Det var dimmigt och fuktigt så det droppade från träden . Men det var skönt med frisk luft . Senare på em kom solen fram . Middagen idag var vårrullar med ris och sallad . Nu tittar vi på mästarnas mästare , hoppas detta gänget är roligare än det andra . Sen ska jag ta min onda rygg och hoppas jag kan sova bättre inatt !
Undrens tid är inte förbi ! Min kära sambo sov längre än mig idag och det händer inte speciellt ofta . Tror jag kan räkna på en hand om hur många gånger det hänt på dessa åren . Jag tassade upp och gick ut med Özil , vi handlade bullar . Sen åt vi frukost till melodikrysset , ja jag vet vi är som pensionärerna hahahaha !
Igår var en ommöbleringsdag , suck ! Simon och Fabian skulle byta rum . ja det blev bra till slut . Min rygg gillade inte alls den iden men men . Idag har jag fixat mina garderober , nu är det snyggt och upphängt . Jag har ju oxå kommit på vad som behövs inför sommaren . Om det nu blir nån sommar . Men lite shorts och några tights och piratbyxor . En ny jacka behövs med . Jag behöver även nya skor *ler* ! Jag fyller ju snart år så man kan ju hoppas .........
Tom har fixat i vardagsrummet med högtalarna !
Resten av dagen kommer bara att slappas , tror jag iaf ! Ska kanske handla lite , ovanligt va ?
Det är så grått ute att man skulle kunna tro det är höst ! Blåser gör det ju såklart med . Men det gör det väl nästan alltid !
Har inte skrivit på några dagar , har helt enkelt inte orkat .
I tisdags så tog jag ännu en tur med min älskade sambo .
Idag vet jag vad KÄRLEK är , innan jag träffade Tom som trodde jag bara jag visste !
Jag känner mig älskad på ett sätt jag aldrig gjort , trodde inte man kunde känna så mycket !
Visst har jag alltid älskat mina barn och familj och vänner , men det är ju en annan sorts kärlek .
Igår var jag på möte med arbetsgivaren och försäkringskassan . Tja vet inte vad jag ska säga ????? Fsk började med from 1 maj får jag bara 75 % ersättning från dom , för enligt dom är jag inte allvarligt sjuk längre . Om inte min läkare kan säga att jag dör inom 5 år ???? Vem FAN vet det ???? Alla kan dö när som helst !
Det som blev bestämt var att jag ska få en tid hos min läkare på vc , hon ska göra ett utlåtande om min rygg någonsin blir bättre och om jag kan fortsätta jobba som undersköterska . Vi pratade lite om att det kanske är lättare att jobba inne på ett boende . Jag vill egentligen inte jobba inne igen , men hellre det än att inte jobba alls ! Det är ju lättare inne för man är aldrig själv , man har alltid nån som kan hjälpa en . I hemsjukvården är man ju oftast själv ., och i hemmet finns det inte samma hjälpmedel . Jaja vi får väl se vad som händer . Ringde vc för att få en tid till Jenny , hon hade ingen förrän i maj , så den ska skickas hem .
Efter mötet så körde jag till jobb för att luncha med dom . Alltid lika roligt att träffa alla !
Idag är det kallt brrrrr ! Men jag har just nu ganska mycket att göra lista .
Var och lämnade prover på vc vid 8 , träffade på Jenny med sin fina familj . Det är alltid roligt att träffa på barndomsvänner .
Tvätten är igång , som vanligt ! Jag har även renbäddat . Har även redan hunnit baka frallor , det går ju snabbt .
Vad har jag mer på min lista idag ?? Vattna blommor , damma , laga middag m.m.
Jag hatar verkligen måndagar ! Det är en dag som jag känner mig så ensam . Jag vet att jag inte är det , men när man umgåtts med sin familj hela helgen , så blir det tomt ! Det blir väl bättre när jag väl kan börja jobba ! Har ju möte på onsdag med arbetsgivaren och försäkringskassan . Tror ju inte vi lär komma på nått nytt , men man kan ju hoppas .
Vaknar nästan varje morgon med ont i huvudet , inte alls roligt . Jag är så stel i min kropp , känner mig som en pigg 90 åring . Men jag ska inte gnälla , det finns dom som har det värre !
Tänk om vi hade kunnat vinna en massa pengar , då skulle vi resa och flytta . Jag skulle ju vilja bo på gård med höns och kanske nån häst ! Det bästa hade varit om man kunde bygga det själv , precis som man vill ha det . Som jag sagt innan tur man kan drömma , det är ju bara gamlingar som vinner en massa !
Idag har jag än så länge inte gjort någon som helst nytta , jo tömt diskmaskinen . Känner inte för att göra ett skit , men har en massa jag borde göra . Jaja kanske senare eller en annan dag .
Lycka är när jag mår bra ! Igår åkte jag med Tom i lastbilen igen , det är ganska rogivande för mig . Tom får ju jobba och slita . Men så trött jag är när vi väl kommer hem och fått mat i kroppen . Det sliter att gå upp vid 2 på natten . Hämtade Hampus och Jessika igår .
Idag har vi än en gång besökt badhuset i Hörby . Det är så skönt och roligt att bada . Alla utom Fabian var med . Simon är nog det klumpigaste jag vet , men han gillar det och är inte rädd för att prova saker . När Simon gör bomben , flyger alla barnen ur poolen hahaha ! Lille hampus som varit så rätt för vatten innan , han hoppar och dyker och vill aldrig åka hem . Jessika är som en fisk , kom på ny träningsmetod för magen hahaha ! Tom tror han är 15 och hoppar från trampolinerna och skrattar . Och så har vi ju mig klumpen ! Idag vågade tom jag åka vattenruchin , det gick så jä-la fort så jag fick försöka stanna med armarna .
Det ända negativa med detta badhus är omkläddningsrummen och duschrummen . Men det fina badet väger upp det .
Efter badet blev det en tur till sibylla för lite middag , man blir ju hungrig av att vara aktiv . Sen handlade vi lite , godsaker till söndagsfrukosten och snask till kvällen .
Väl hemma så sattes tvättmaskinen igång och slappande i soffan . En glassfika har vi oxå fixat ikväll . Nu sitter vi och kollar på film och bara myssssssser !
Jag älskar att jag är i livet och jag älskar min familj ! När man varit så nära andra sidan så vet man vad man har och uppskattar det ännu mera . Nä nu ska jag hämta upp tvätten och tända lite lampor , för sänker sig mörkret så sakta !
Igår bloggade jag inte alls , hade helt enkelt inget att skriva . Dagen var som den brukar med tvätt och plock . Underbara solen var framme , gick sköna promenader med Özil . Till middag hade vi spagetti och köttfärssås .
Idag har jag varit med Tom i lastbilen . Gick upp vid 2 inatt , då nästan ångrade jag att jag hade sagt jag skulle med *ler* ! men när jag väl kom ur den sköna sängvärmen så går det ju bra . Özil förstod direkt att det var dax att "jobba" med köttbullepappan ! Idag gick turen till Kristianstad med omnejd . För en gång skull gick rundan snabbt , jaja för att vara en torsdag . Tog en sväng inom apoteket och citygross på vägen hem . Vi var hungriga , så det blev en väldigt tidig middag . Korv med bröd stod på menyn idag . Ibland är det skönt med snabb mat ! Nu sitter jag bara i soffan och slöar vid datan , ena ögat på tvn . Özil är helt slut , han sover ju knappt när han åker med , för han vill kolla och vara med hela tiden . Det har varit lika soligt idag och det får gärna hålla i sig ! Men blir så sugen på att ta fram utemöblerna och kunna sitta ute och grilla . Läääängtar !!!!!
Dagen igår bara försvann ! Jessika åkte hem till sin mamma . Vi var och tvättade Toms bil , tankade och handlade lite .
Slappa hela em vid datan .Till middag hade vi pizza .
Det var ju även 1 april , tror inte jag blev lurad , men vem vet ?? Det blonda lyser ju igenom ibland .
Idag är det tisdag och kallt som attans ! Men solen är här . Känns tomt härhemma utan Tom och alla barnen och Rockie . Tack och lov så är det snart helg igen .
Vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag ?