Idag var det trögt att komma ur bingen ! Sommartid , klockan ställs fram en timme . Idag har det varit och är fortfarande underbart väder . Solen skiner , varmt på kinderna . Igår var ju min mormor och svärmor här på lite påskamat , så gott och trevligt som vanligt ! Tyckte jag var mätt länge . Men ändå fick där plats lite godis med ! Har fortfarande lite svårt att fatta att jag tycker godis är så gott nu för tiden ! MUMMA !!!!! Ännu en dag med god helgfrukost , det fanns ju räkor och lax och ägg kvar sen igår ! Jessika och jag har suttit ute i solen en stund , medan hundarna busade . Det värmde gott ! Vågar man tro på att våren är på väg ??? Ja jag hoppas iaf ! Annars har det mest varit en dag med en massa slapp , igen !!!!! Nu har vi nyss ätit igen ...... Idag blev det Hamburgare med bröd , sallad , lökketchup , dressing , tomat , gurka . Jessika tränar en massa trix med hundarna , så häftigt att se hur Özil lär sig nya saker hela tiden . Rockie kan ju redan det mesta !
Igår var det långfredagen . Jag tyckte inte den kändes så lång haha ! Upp tidigt och handlade bullar . Sen åt vi god helgfrukost . Slappa lite innan vi körde till ystad och willys och handlade , det var mer än vi som skulle handla . Men så är det ju oftast så fort det är någon storhelg . Sen hem och packa in allt i skåpen och kyl och frys . Sen blev det en filmdag med en massa mys . Vi såg först Mirror mirror , skitdålig ! Sen åt vi middag , kyckling , sås , potatis gott gotti gott gott ! Sen kolloade vi på Django , vi har ju sett den på bio innan , och den är så bra ! Skönt att bara ta en dag och slappa !
Idag är det påskafton , frukosten är klar , städningen gjord , dukningen klar , äggen kokta m.m.
Vi ska ha svärmor och min lilla mormor på lite påskamat . Tom ska köra och hämta "tanterna" sen !
Idag är det exakt 1 år sedan som jag blev inlagd på Hematologen för utredning ! Vem kunde tro det skulle bli leukemi ?
Idag har det värmt bra , snön är nästan helt borta . men dom har sagt det ska komma mer snöskit imorgon , vill verkligen inte , vill inte tro på det !
Idag har jag och Jessika bakat . Vi har bakat kärleksmums , negerbollar och nån typ av toscakaka .
På fm körde vi först på tippen , sen ica och se systemet . Var ute med hundarna i solen . Plockade in påskris och satte i några fjädrar .
Till middag idag blev det pytt i panna med ägg !
Idag har jag varit på sjukhuset i Lund på återbesök , som vanligt ! Så det blev en tidig morgon . Nu hade Hematologmottagningen flyttat till nya lokaler , det blir nog bra när det blir klart . Ljusa och fina lokaler . Ska berätta lite vad jag gör på sjukhuset när jag är på ett vanligt besök . Först träffar jag läkaren , hon tar blodtryck , lyssnar på lungor och hjärta , känner på magen , kollar huden . Ställer en massa frågor . ex. hur jag är i magen , om jag har haft feber , några problem med aptiten m.m.
Hon kollar över mina tabletter om jag behöver recept på nått . Idag minskade vi sandimmunet ytterligare . Efter det så träffar jag sjuksköterskan , som tar blodprover , idag tog hon bara 10-15 rör . Idag tog vi proverna i porten , den ska ju genomspolas var 3 dje månad . En vikt tas . Lämnar urinprov . Idag fick jag även vaccin för lunginflamation . Sen ila jag vidare till spirometri , där kollar dom så lungorna inte tagit stryk av transplantationen . Man sitter i en liten glasbur och andas i ett munstycke med en klämma på näsan . Ser nog ganska roligt ut ! Sen var det dax för ett besök his tandhygenisten . Där såg allt bra ut !
Körde och hämtade Jessika och Rockie och svinen , dom ska ju vara hos oss fram till måndag .
Solen värmde bra idag , så skönt att se hur snabbt det smälter undan nu . Vi har bara ca 3 cm kvar på gräsmattan nu .
Till middag idag hade vi fiskburgare och potatismos .
Jag duschade Özil ikväll , som vi skrattat , han fick fnatt efter duschen . Nu luktar han lite bättre iaf !
Sen har det mest blivit slöande i soffan .
Imorgon blir en bakedag !
Solen värmer så gott idag !
Jag riktigt njöt när jag var ute med Özil i morse .
Jag stod oxå och njöt i solen när jag satte lite fjädrar i en en , som vi har precis utanför . Vad har jag annars gjort idag ?
Tömt diskmaskinen , rensat kylen , dammat , dammsugat , vattnat blommorna , plockat lite .
Ska sätta mig senare och göra en matsedel , det är lättare att planera då . Och lättare när allt finns hemma !
Ja jag är vaken , men känner mig lite trött . Det gjorde jag igår med . Tom sa genast , behöver du blod igen ? Nä det tror jag inte för det är ingen sån trötthet . men visst kommer den tanken , att är cancern tillbaka ? Och såna tankar kommer jag nog att ha för resten av mitt liv . Trist men sant . Alla säger till mig att se framåt och det gör jag verkligen . Jag älskar mitt liv . Självklart är jag trött på det ibland , det är alla . Just nu skulle jag bara kunna packa allt och fly till ett varmt land .
Vaknade idag vid 7 tiden , och vad händer ute ???? Jo det snöar !!!! Blääääää säger jag bara ! Jag vill ha värme ! jag vill kunna sitta ute i bara linne och shorts . Men det lär dröja , ser det ut som iaf !
Idag är det bara en vanlig måndag , varför är måndagar så dryga ?
Tvätten är snart klar , frukosten är nere , hunden har varit ute , barnen sover . Det är ju påsklov denna veckan .
Igår klippte jag ner mina naglar , känns helt naket idag . Jag har alltid långa naglar , men nu hade jag brutit av flera , så då får man klippa ner dom . Dom växer ju ut igen , tack och lov ! Men nu ser fingrarna tjockare och kortare ut ! Märklig känsla .
Har lite inplanerat denna veckan , ska ju till sjukhuset på onsdag och sen hämta Jessika . Jag måste fixa påskris och påskägg . Vi måste handla mat m.m. Men jag är ganska övertygad om att jag hinner hahahaha !
Solen värmer gott idag , och snön smälter bort ! Nu hoppas jag att det inte kommer mer .
Fast jag inte har småbarn , så har jag även idag blivit väkt tidigt . Jag har en morgonpigg sambo , kanske inte så konstigt , han är ju van att gå upp mitt i natten . Efter en skön men kall morgon promenad så blev det god helgfrukost . Sen bara slapp . Har kört Fabian till sitt extrajobb , ska hämta han sen igen . Har även handlat mjölk och grönsaker som vanligt . Ska snart skala potatis , så är det gjort . Ännu en vanlig dag .
Idag flög min man ur sängen innan f-n själv var vaken . Och sega jag bara låg kvar och drog mig !
Vid 8 var jag ute me Özil , inte varmt , rent ut sagt skitkallt !
Frukosten är nått av det bästa på helgen . Kokta ägg , bullar , gott pålägg , kaffe , vaniljyoggi , oboy m.m.
Vid 10 gav vi oss iväg till Hörby och badhuset där . har hört så mycket positivt om det badhuset av många vänner . Det var fläckvis ganska halt på vägen dit !
Det var ett trevligt badhus , jag frös bara lite ....
Efter några timmars bad så blev vi hungriga . Stannade till på Sibylla i Hörby , gott gott . Stannade även och handlade lårdagsdodis med hem . När vi körde hem så värmde solen ganska bra , vi tog lite småvägar hem , mysigt !
Väl hemma så fikade vi glass och kex och chokladsås MUMS !
Sen vi kom hem vid 16 så har det mest varit slapp i soffan , kolla datan och slötitta på tv . Så kommer denna lördagen att fortsätta ! Myssssssssss
Äntligen helg !
Solen är framme , dock värmer den inte idag . Det är kallt och väldigt halt , höll på att trilla flera gånger när jag var ute med Özil vid 7 tiden . Man ska ju inte trilla i min ålder , risken är ju att man bryter lårbenshalsen haha !
Är man effektiv eller knäpp när middagen vi ska ha ikväll redan är klar när klockan är 9 på morgonen ? Jag har gjort en kycklinggryta med svamo och bacon . Jag var på ica strax efter 8 och handlade lite . Har oxå börjat ta fram allt vi ska ha med till badhuset imorgon . Jag är ju en planeringsmänniska , ibland bra , ibland inte ! Man vill ju inte glömma nått . Hur kul är det att stå där utan badkläder ?
Denna helgen kommer Hampus , inte Jessika tyvärr . Hon har valt att komma på onsdag istället och stanna över påsken .
Ett påskris måste jag oxå fixa i helgen . Kanske några gula blommor .
Och här snöar det som vanligt ! Inte mycket men tillräckligt !
Här är allt som vanligt ! Tvätten igång , diskmaskinen tömd , dammsugningen klar , har varit ute med Özil och jag går och plockar och plockar ! Frågan är egentligen om jag inte bara flyttar runt saker ?
Ibland blir jag så sugen på att möbelera om , var jag än har bott innan så har jag gjort det ganska ofta . Men här är inte lika lätt . Möblerna står ju bra som dom gör . Men ibland vill jag bara förnya mig . Vi ändrade i köket häromdagen , jaja vi bara flyttade bordet haha !
Nu är det äntligen snart helg !!!! Älskar helger , då är min familj samlad . Denna lördagen blir det nog badhuset , hoppas det iaf ! kanske även vänner till oss följer med ! Det hade varit roligt .
Känner väl kanske inte för att visa mig i bikini men men . Jag är ju blek och sladdrig och och och och ! Men sån är ju jag !
Nä nu ska jag göra nån mer nytta ! Kanske .......
Just nu känner jag mig ganska såsig i huvudet ! Kanske inte så konstigt . Har varit med Tom på jobb idag . Klockan ringde vid 03 , och då hade Tom ändå lite sovmorgon , han brukar ju gå upp vid 02 . Jag sov nog som bäst just då . Men fixa till mig och packa väskan och iväg . Undrar vad Özil tänkte när jag kallade på honom , han tittade konstigt på mig . Under natten hade det såklart kommit snö ! Det var ganska snöigt hela vägen till malmö . Tom lastade lastbilen full och sen bar det iväg till Höör - Sösdala - Vinslöv - Broby - Sibbhult - Glimåkra - Lönsboda . Fin natur , men en tråkig tur ! Men det är mysigt att vara själv med mannen lite . Vi åt lunch ute . På vägen hem körde vi och handlade lite mat , så är det gjort om det nu kommer mer snö ! Vilket jag verkligen inte hoppas !
Lite slapp i soffan , sen fixade vi varma mackor .
Nu skulle jag nog kunna somna , men får försöka hålla mig vaken några timmar till !
Ännu en dag med snö och storm ! Jag trodde det skulle komma mer under natten .Men nu är det fullt krig därute . Det snöar för fullt . Undrar om bussarna går ? Vi får se , Fabian ska åka om en stund . Jag var ute med Özil innan och gick upp på Ica , På vissa ställen har det blivit ganska höga drivor , allt pga blåsten . Det var ganska trögt att få upp ytterdörren . Men Özil älskar snö , han bara skuttar omkring och ser glad ut !
Idag blir det nog inte så mycket gjort , har iaf inga planer ! Hmmmm nu är klockan ca 17 och det blev inte så mycket snö som dom sa . Jag vet inte , dom har kanske lovat mer ? Vi åt tidig middag idag , eftersom alla ändå var hemma . Det blev ärtsoppa till mig och Tom och sparrissoppa till grabbarna . Tänkte jag skulle göra våfflor lite senare . Jag ska ev åka med Tom på jobb imorgon . Så då blir det att stiga upp mitt i natten !
Fyyyyy kattsiken vad det blåser idag ! Jag fasar för ikväll och morgondagen då det ska komma massor med snö . Snö och storm är ingen bra kombo ! Men jag är förbered , har tagit in pulkan från förrådet , då kan jag iaf handla i vår lilla icabutik . Jag vill ju ha vår ! Det vill nog alla jag känner med . Denna vintern har varit lång . Tror att alla saknar solen och värmen . Förra sommaren var ju inget att hurra för direkt .
Nu sitter jag här i soffan och fryser , märkligt att det inte räcker med raggsockar och fleecetröja . Jag får ta en runda med snabeldraken så kanske jag blir varm för stunden . Som vanligt så tvättar jag lite . Tycker det är bättre att kanske köra en maskin , vill inte vänta tills man har massor .
Nästa vecka är det påsklov . Måste fixa påskägg till alla 4 barnen .
Idag är vinden isandes kall ! Det kändes som isbitar på kinderna !
Özil var ju inte bra igår , vi kom på att han nog hade nått som satt fast i munnen . han är ju en ganska liten hund , men ack vad han är envis . Vi försökte få upp hans mun på alla möjliga sätt , men icke . Han hade säkert jätteont . Han är inte så lätt att hålla heller som en hal ål . Han låg mest och tryckte under soffan igår eller i sin bur . När jag äntligen fick ut han vid 22 tiden så hostade han till och klöktes en gång . Jag hoppas att det som satt fast kom ut då . Idag har han ätit som vanligt iaf . Får väl avvakta tills imorgon . Men man blir orolig , det är ju min lilla baby hahaha !
Nu är klockan 11 och frukosten är avklarad , härligt när det bara är jag och Tom . God frukost , kaffe , kokta ägg och att läsa tidningen i lugn och ro . Jag vill ju helst att vi är alla 6 , men ibland är lugnet skönt ! Idag blir det nog bara en hemma dag .
I veckan har dom ju lovat MASSOR med snö , ska det vara nödvändigt ????
Jag hoppas att det inte stämmer !!! Nu vill jag ju ha vår !
Som jag sagt innan så älskar jag lördagar . Men idag var det segare än vanligt att komma ur bingen . Där är ju så varmt och skönt !
Özil sov oxå länge idag , han mår nog inte helt bra . Han är väldigt sum och bara sover , ingen fart alls som det brukar vara .
Tom och jag åt mysfrulle . Sen slappa vi en stund .
Tog sen och körde till Toms mamma och fika . En sväng inom willys och handlade mat . Sen hem så körde vi över Häckeberga , fint med skog och sol .
Tom packade in alla matvaror och jag gick en tur med Özil .
Ja vad ska jag skriva om idag ??
Just nu längtar jag bara tills Tom kommer hem !
Jag har städat idag , ovanligt va ? Men det tar liksom aldrig slut . Och oftast är det jag själv som är skyldig . Jag tycker jag dammar alltid . Men det är härligt med sol , men inte när man hela tiden ser dammet .
Jag har även varit en sväng hos mamma och Hasse för fika och kolla in deras nya bil .
Tog ett varv och kastade tidningar och kartonger med . Det blir mycket på bara en vecka . Undrar hur många som egentligen sorterar sopor ?
Till middag idag så blir det kyckling och ris och currysås !
Jag hade behövt duscha Özil , får se om det bli idag eller i helgen .
I helgen har vi inga som helst planer , bara ta det lungt .
Kan ni tänka er att idag är det 6 månader sen jag fick mina nya stamceller från den där kvinnan i Tyskland . Det är ju tack vare henne jag lever idag . Jag är så tacksam för alla dessa underbara människor som inte tänker på sig själv . Alla dom som jag har fått blod och trombocyter av . TACK !!!!!!!
Jaha vaknar och tittar ut och vad ser jag ? Jo ännu mera snö , nu vill jag verkligen inte ha mer ! Men tyvärr är det väl mer på väg !
jag har iaf bestämt mig för att när jag nån gång flyttar så SKA jag ha badkar och kamin . Så är det nån som har ett sånt boende till mig så säg till ! Såklart har jag ju några andra krav med *ler* !
Även idag tvättar jag lite , blir nog bara en eller 2 maskiner idag . Det beror på om jag orkar bädda rent !
Tycker inte jag har nån energi , men det beror nog på förkylningen . Men lite sol och vår hade ju piggat upp . Jag vill ju plantera lite vår blommor och även lite kryddor och sallad och rädisor . Måste bara fråga min läkare om jag får pilla med jord än . Det har jag inte fått på länge nu , för där finns nån farliga svampsporer i jord som jag inte har fått andas in . Visst kan jag be Tom , men jag vill göra det själv ! Har även en del blommor som behöver plantas om , dom växer som attans här . Härligt med växter ! Det blev ändå 2 maskiner tvätt ! Det är ju alltid skönt med renbäddat ! Har även kollat vad jag har i skor om det nu blir vår och sommar någon gång . Får nog förnya den skogarderoben med lite coola skor . jag har kollat på skopunktens hemsida och där är mååååånga som jag skulle vilja ha !
Ännu en dag med sol , men kallt !
Idag är en sån dag när allt är trist ! Det blir så vissa dagar , oftast när jag inte riktigt vet vad jag ska hitta på .
Jag har gjort allt det där vanliga , tömma diskmaskinen , plocka , äta , plocka , satt igång tvätten , plocka hahaha !
Igår skulle jag ju göra vid mina naglar , ja jag kom så långt att den gamla färgen åkte av och dom blev filade .
Så nu blir dom målade i en härlig grön/blå metalic färg .
Jag har många fina nagellack , men skulle behöva några nya .
Får nog se om jag hittar några fina nästa gång jag är i storstan .
Det är egentligen så mycket jag hade kunnat göra . Som att se på film , läsa m.m. Jag köpte en massa filmer när jag skulle till sjukhuset , tror ni jag sett dom än ? Nä , men en dag så ska jag !
Men jag ska nog börja läsa en bok som vi hittade i gömmorna . Har inte haft nått bra att läsa på några veckor nu . Men hittar jag en bok som är bra så kan jag knappt sluta läsa .
Ibland undrar jag hur andra gör hemma ? Hur ofta dammsuger folk ? Hur ofta dammar man ? Hur ofta torkar man golven ? Hur ofta renbäddar man ? Hur ofta städar man badrum/toa och byter handdukar ? Hur mycket hjälps man åt i ett förhållande ? Hur mycket hjälper barnen till ? Hur ofta har folk sex haha ?
I vårt förhållande hjälps vi åt med det mesta . Ibland får jag stoppa Tom från att göra saker , bara för jag ska ha nått att göra i veckorna . Men allt går lättare om man hjälps åt . Det är jag inte van vid från mina andra förhållande . Det är betydligt trevligare att tex handla tillsammans , än att göra det själv .
Det största problemet jag har varje dag är vad vi ska ha till middag , och så tror jag det är i många hushåll . Man vill att det ska vara gott och lätt att laga iaf i veckan . På helgen lagar jag gärna nått som tar längre tid , men ideerna på ny och god mat trytter . Jag kollar ändå ofta på nya recept i datan , men icke ! Tycker vi lagar samma alltid ! Ett tag var jag duktig och gjorde en veckomatsedel . Det är smidigt för då har man allt hemma . Får väl börja med det igen . Nä nu ska jag måla naglarna en gång till !

Vaknar med en fruktansvärd huvudvärk ! Inte alls roligt !
Men pallrar mig upp för att gå ut med Özil och köra till vc för att lämna prover .
Skrapa rutor , det satt som f-n !
Fick bara vänta i 50 minuter på min tur idag ! Varför ska det ta sån tid . 12 nummer före mig . Tur man har all tid i världen .
Hem igen för att ta tabletter och äta lite .
Den värsta värken i huvudet har lagt sig nu , men det känns som jag har snor i hela huvudet , det känns tungt ! Har ända plockat fram lite påskpynt , nu kunde jag inte vänta längre ! Jag har inte mycket , bara lite dukar och några kycklingar och lite gula ljus ! Självklart ska det in påskris med , det piffar alltid upp med alla fjädrarna !
Solen lyser , det gillas även om det är kallt !
Jag borde fixa mina naglar idag , dom ser hemska ut . Så dagen största problem blir , vilken färg ska jag ha nu ?? Hahahahaha
Vaknar vid 7 och vad har hänt ?
Jo massor av snö har kommit under natten .
Jag blir bara så arg och bläääää . Inte nog med att jag är förkyld utan snö på det med blääää !
Var ute med Özil , han gillar snö , för han bara skuttade runt och var lycklig . Men han slipper ju skotta undan skiten . Jag skottade bara på gången utanför dörren och lite vid bilarna .
Tvätten är igång som vanligt !
Degen är på jäsning , ska snart fixa lite frallor .
Nu när jag tittar ut så snöar det fortfarande suck !!!! Då var ca 50 frallor snart klara ! Jag gjorde både med ost på och vallmofrö och sesamfrö .
Hur mycket kan det egentligen blåsa ?
Det riktigt viner i ventilerna . Jag ville inte gå ut med Özil och jag var tvungen att gå ut en gång till när jag skulle köra Fabian till sitt förhoppningsvis nya jobb . Han ska provjobba idag på Mossby kaffestuga .
Vaknade helt täppt i näsan och känner mig bakis . Vill inte vara förkyld ! Hoppas det inte blir mer än så här .
Vi var uppe ganska tidigt , så jag gjorde scones till frukost GOTT !
Badrum och toalett har vi städat , skönt när det är gjort . Jag har även dragit ett varv med snabeldraken .
Nu blir det nog mest att slöa i soffan . Tom och barnen spelar tv-spel .
Jag ska väl bara laga middag idag och hämta Fabian sen vid 17 .
Till middag idag blir det fisk , utom till Simon han får korv !
Fy katten vad det är kallt i vinden . Man blir glad att solen är framme , men vinden går igenom märg och ben !

Vi åt god helgfrukost idag . Bullar , ägg , kaviar , röra , rostbiff , remolade , rostad lök , skinka , tomater , majonnäs , gurka . Så klart inte allt på samma macka !
Vi hade tänkt åka till skogen idag , men det fick bli malmö museeum istället . Tyvärr var där massor av udisar , jaja man får inte snacka skit om dom m.m. Men dom har ingen pli på sina ungar och babblar bara sina egna språk suck ! Tar ingen som helst hänsyn .
Tog en runda på ekohallen och sedan hem och lagade gooood middag . Potatisgratäng , lövbiff , favoritsås , sallad , oliver , fetaost , det var verkligen gott ! Nu sitter vi i soffan och bara jäser .
Livet är gott !
Sköna fredag ! Gick upp tidigt för att gå med Özil , fyyyyy katten vad det stormar ! Så jä-la kallt !
Jag fick väcka Hampus för vi skulle ju köra min mamma och Hasse till Sturup. Vi hade bestämt att vi skulle äta frukost där och kolla på flygplan . Men eller hur ???? Man kan inte gå in för att se några plan . Man kunde fika i hallen , men hur kul är det ? Så vi tog skruttbilen och körde till Ystad . Det blev fika på café Diana . Jag åt en god macka med kyckling och bacon och Hampus ville ha en räkbaguette . Sen tog vi en tur till Kapp ahl och Lindex och Tiger och spelaffären . Blev även en runda till Ohlssons bazar och öb . Fick handlat lite påskpynt och fjädrar och en massa andra saker . Nu slappar vi innan Tom och Jessika kommer hem . Tror inte jag ska göra mycket mer idag . Påskpyntet tar jag nog upp i nästa vecka , kanske i helgen ! Vi har inte speciellt mycket , men jag brukar byta dukar och ha påskris , ev en och annan kyckling och lite gula ljus !
Imorgon skulle vi egentligen åka och bada , men vi får nog hitta på nått annat !
Till middag ikväll blir det pizza , köbepizza haha !
När det blåser så kalla vindar är det inte skönt att ha hund ! han bryr ju inte sig att det är kallt , han skuttar runt som vanligt och vill bara busa !
Frukosten är nere och diskmaskinen tömd ! Tvättmaskinen surrar i källaren , men idag blir det bara en maskin !
Jag ska ta tag i att tömma Hampus och Jessikas rum med . Men det tar bara några minuter . Hampus kommer ju redan ikväll .
jag ska även ta en tur in till Skurup , måste tanka min lilla skrutt bil ! Bilen blev tankad och så glad igen . Jag tog mig även en shoppingtur på netto , där hittar man alltid fynd . Till middag idag så blev det soppa och brytbröd . Efterrätt blev det chokladmose , mmmmmm ! Jag ska snart ta min huvudvärk och krypa ner bredvid min snarkande man . Imorgon blir det upp lite tidigare än vanligt , jag ska köra mamma och Hasse till Sturup . Sen tänkte jag att Hampus och jag kunde äta frukost där och titta på flygplan !
Det har varit ännu en underbar dag med sol . Fick tyvärr skrapa rutor i morse innan jag skulle köra .
Har varit och träffat min chef och nån från personalavd . Vi pratade mest om vad jag kunde tänka mig göra . Som det ser ut nu så ska jag börja arbetsträna i min egen grupp i Åkarp i slutet på april . Vi ska ha ett nytt möte i början på april ihopa med försäkringskassan . Hade det bara varit för min leukemi så hade jag säkert kunnat gå tillbaka som undersköterka . Men jag har ju fortfarande mitt jä-la diskbråck ! Men jag ska prova och sen får vi se hur det går . Annars får vi leta andra möjligheter . Jag är inte speciellt orolig , jag har arbetat i Burlövs kommun sen 1989 och varit fast anställd sen 1994 , så det får dom ju bara fixa .
Sen var jag en snabbis på burlövs center . Körde sen till jobb och luncha med töserna . När jag kom hem så njöt Özil och jag i solen ! Älskar när solen värmer på kinderna .
Till middag idag blev det pannbiffar m. lök gott !
Ännu en dag med sol , såååååå härligt !
Det är ju ingen direkt värme , men kläder efter väder !
Idag stod jag utanför Ica och väntade på att dom skulle öppna . Ja jag vet det är pensionärsvarning . Men om jag ändå är ute och går med hunden så kan jag ju lika gärna ta den rundan .
Ugnen har jag sprayat ner med medel , varför ska det alltid rinna över nått ?
Får se om jag bakar mer frallor idag eller kanske nått bröd ! Det är så skönt att ha frysarna fulla .
Igår fick jag sålt lite av mina "tjockis" kläder . Skönt att det minskar .Jag måste ju tömma rummet innan torsdag . Jag har ju allt på Jessikas och Hampus rum .
Till helgen kommer dom igen , saknar dom när dom inte är här .
Vi hade tänkt åka och bada på lördag , hoppas bara på att det är ett badhus med varmt vatten och varmt i luften . Annars är risken att jag fryser ihjäl !
Städa städa varje fredag oxå varje jul det tycker jag är kul !!!!
Men idag är det ju måndag . Tvättmaskinen ska få gå varm idag , det gör den kan jag lova ! Solen var framme innan när jag var ute med Özil , men nu är det moln som skymmer den tyvärr .
Frukosten är nu intagen , alltid lika trist att äta själv , därför älskar jag frukost på helgen .
Mina naglar måste jag oxå fixa idag . Jag som alltid har målade naglar och så ska det vara . Även när jag mådde som sämst på sjukhuset så fixade jag mina naglar . Och då gäller det även tårna . Mamma fick måla dom några gånger på sjukhuset . Men jag tycker att det piggar upp med lite färg på naglarna även vintertid . Sen tycker jag det är fult så fort lacket börjar trilla av , det är då det måste fixas . Jag målar dom minst 1 gång i veckan .
Det har vi ätit idag , det är gott . varför äter man inte det oftare ? Nu blir det bara slapp i soffan för resten av dagen ! Får väl ta en tur med monsterhunden sen med . Nu var denna veckan slut , var tar dom vägen ?
Var ute med Özil redan vid 7 , jag sov som bäst när han börja gnälla . Men ut med honom i frosten . Sen kröp jag ner en stund till hos mannen ! Men han skulle ju upp för det va Vasaloppet och han tittar alltid på starten och den går 08.00 .
Så nu är frukosten nere , tidningen läst ! Och vi bara myser framför tvn . Nu är klockan snart 12.30 och jag har dammsugat , vattnat blommorna ,m.m. Solen skiner och man ser allt skit . Det är negativt tyvärr . Tycker ändå jag dammar flera gånger i veckan . Tom körde iväg för att tvätta bilen . Där är säkert kö , det är det så fort solen kommer fram ! Fick även sålt nån mer "tjockiskläder" idag . Men det finns ju lådevis kvar . Just nu är jag ganska uttråkad , ska bara komma på nått kul att göra ! Ja vad tror ni jag gjorde ? Jo jag bakade en kladdkaka ! Ibland känns det som det ända jag gör är att baka baka baka , men jag gillar det ! Skulle kanske öppna kondis ? Det hade varit en dröm !
Det är den andra mars idag . Solen var så varm och go på fm . Men nu är det brrrrrrr som vanligt !
Tom och jag åt go frukost i lugn och ro . jag bara älskar helgfrukost .
Sen packade vi in allt skit i bilen som skulle på tippen . För vi är miljövänliga och sorterar , och det är mest Toms förtjänst , för jag hade struntat i det själv .
Var på Ica och handlade lite , stannade även och handla potatis .
När vi väl kom hem igen så fick jag ett bakryck . Har bakat negerbollar och frallor . Det är terapi för mig att fixa i köket .
Tog nyss en tur med Özil , nu är det kallt och blåsigt !
Tror jag stannar inne i värmen . jag blev inte inne , tog en promenix med Simon upp till brandstationen och fika . Dom hade invigning efter renovering , jättefin lokal , den kan jag tänka mig hyra om man nu skulle behöva nångång !
Vilken underbar dag ! Solen får gärna vara framme varje dag , man blir så mycket piggare !
Idag körde jag till Brandstad redan på morgonen för att mysa med bästa Lena och Hannah och Benjamin .
Det är så mysigt att bara sitta och fika och snacka en massa !
Jag hade fått till mig att Özil skulle vara rädd för stora hundar , han var inte rädd för Blixt alls . Blixt är en Teuveran , gosig sådan . Jag trodde ju att Özil skulle bli rädd för deras stora ardennerhästar , men icke han ville leka med dom . Han sprang in i hagen och bara skuttade runt . Knasig .....
Vi var och hämta och lämna Hannah på dagis , dom har så nära dit , bara över vägen .
Sen körde jag hem i det sköna vädret . Nu har vi nyss ätit taccos och jag har druckit ett glas vin mmmmmmm.
Hoppas hoppas hoppas hoppas hoppas hoppas att det blir lika fint väder framöver !