Fredag igen , otroligt vad veckorna går fort ! Strålande solsken är sååååå underbart . Igår satt jag ute i solen i flera timmar . Väl insmord och parasollet uppe mellan varven . Som vanligt så blåste det ganska bra . Flera gånger var parasollet på väg . Tror det behövs en starkare fot . Jag läste ut min bok som jag köpte i lördags , 50 nyanser ...... den andra boken , så nu är där bara en kvar . Skulle bara vilja köra och köpa den med , men jag får allt hia mig !
Jag hoppas det ska bli sånt här väder hela helgen , men dom har tyvärr lovat regn . Vad ska vi då hitta på ? Förslag ?
Idag kommer Jessika och Hampus och Rockie , så då blir det full rulle igen . Jag tror Özil saknar Rockie när hon inte är här .
Sitter och väntar på att sjukgymnasten ska ringa , hon skulle ju berätta hur det gick med alla dom övningarna vi gjorde i måndags .
Sen måste jag göra lite nytta , damma , dammsuga , städa toaletten , hänga in mina kläder som jag hämtade på vinden igår .
Jag längtar tills Tom har semester , 3 veckor att rå om varandra . Förra sommaren var ju ingen höjdare , jag låg ju på sjukhuset det mesta .Och när jag väl var hemma så fanns det ju inte så mycket ork . Men denna sommaren hoppas jag på mycket sol och bad och roliga aktiviteter . Barnen går ju bara ca 2 veckor till i skolan . Sen efter sommaren börjar Simon sitt sista år på gymnasiet och Fabian kommer förhoppningsvis in på sin linje . Jessika börjar 8an och Hampus 2an . Barnen börjar bli stora .
Vem har slagit mig i huvudet inatt ??? vaknar med världens skallebank blääääää . Kan kanske vara att jag ligger konstigt , har ju lite ont både här och där . Men jag ska ju inte gnälla , jag har ju överlevt cancern iaf änsålänge ! Men det är ganska tröttsamt att ha ont ! Jag är ju bara 41 år .
Som vanligt så bara försvann helgen , i lördags besiktigade vi Toms bil med blanka papper tack och lov . Vi fixade lite ärenden , jag handlade andra boken 50 nyanser . Sen är det bara en bok kvar . Men jag älskar att hitta en bok som jag knappt vill lägga ifrån mig ! Så vet ni bra böcker så tipsa mig gärna .
Igår var jag ju på besiktning av ryggen hos min sjukgymnast . Gjorde en himla massa övningar som bedömdes . Hon ska ringa mig på fredag om vad hon kom fram till . Sen skickas det till fsk .
Just nu har jag många tankar i mitt huvud !
Får se om nått av det kommer att hända !
jag har så många drömmar ! Men det är väl bara nyttigt !



Jag älskar att vakna av att solen är framme , man blir mycket piggare och gladare . Sen var det ju inte speciellt varmt , men det stormar iaf inte idag . Tvätten är igång och frukosten nere . Får se om jag pallar baka nått idag .
Igår var jag ju på min vanliga kontroll på sjukhuset . Allt var bra . Det var sista gången som jag gick till sct (stamcellstransplantationen) , där dom är experter på vad jag gått igenom . Nu ska jag återgå till min "vanliga" läkare på Hematologen Stefan . Det var han som jag gick till när dom utredde mig . Jag ska inte tillbaka förrän i mitten på juli . Det känns så skönt att allt gått så bra hittils .
Nu är min största önskan att kommunen kan hitta ett annat jobb till mig ! Jag vill verkligen börja jobba , fattar inte dom som går hemma år ut och år in ? Dom måste iaf ha kliniskt rent hemma och undanplockat m.m.
Jag vill börja jobba för den sociala biten och att använda huvudet lite ! Och självklart för pengarna ! Det är inget roligt att ha bara sjukpenning . Att man ska straffas för att man är sjuk ! Jag vet oxå att många utnyttjar det .
Min lilla hund blir bara roligare , tänk så rädd han var för allt när jag hämtade honom . Han lyder (oftast) , kan lite trix , och jag kan ha han lös på ängen . Han har även gått upp i vikt , man känner inte varenda ben längre . Det passar ju bra att han blir tjock eftersom han har en tjock matte , dom säger ju sådan hund sådan matte eller hur det nu var hahaha !
I helgen hoppas jag på fint väder , men det önskar jag ju alltid ! Imorgon ska Toms bil besiktigas och sen ska det göras lite ärenden . Jag bara älskar helger , men det gör nog alla ! Då får jag vara med min familj och bara njuta !
Jag har även börjat att använda surfplattan lite , men bara lite . Hittade ett spel Quizkampen , som jag förstår många spelar . Jag är dock inte så bra men men . Övning ger färdighet !
Nä nu ska jag springa/gå/lunka ner i tvättstugan !
Nu har det regnat från och till i flera dagar . Ja jag vet att marken och växterna behöver det . Men allt har ju bara exploderat , jag ser hur ogräset bara växer för varje gång jag tittar ut ! Kan ju hoppas på fint väder i helgen så jag kan dra bort det . Jag hade även behövt plantera om några blommor . Jag går hemma hela dagarna men får inte tummen ur det berömda ......
Det är så mycket som borde göras men men det springer inte ifrån mig !
Jag längtar tills Tom har semester , hoppas på fint väder och en massa mys ! Jag vill helst ha barnen och hundarna och Tom hos mig hela tiden , men så funkar det ju inte . Har en massa planer i mitt huvud som jag vill att vi ska göra . Det finns ju mycket att uppleva i vårt vackra land . Mest av allt skulle jag vilja åka runt i husbil , tycker det verkar mysigt . Husvagn kan jag ev låna av en kompis men problemet är att vi har ingen dragkrok på någon av bilarna . Kanske finns där någon snäll själ som kan låna ut en bil med drag några veckor .
Imorgon är det dax för ett besök i Lund , hoppas alla prover är bra än ? Har alltid en klump i magen innan jag fått svaren !
Nä nu ska jag ta tag i dammsugningen , så jag slipper se alla dammfår irra omkring !
Då var helgen snart slut IGEN !
Idag är det regn och gråväder , men grödorna behöver det .
Igår var vi ute i det sköna vädret . Tyvärr så blåste det ganska bra , jag fick sitta och hålla i parasollet när vi fikade . Det är så härligt att se hundarna springa runt runt på gräset ,barnen som jagar varandra och sparkar boll . På kvällen så var det den där melodifestivalen som alla tjatar om . Förr älskade jag detta , nu blir jag bara irriterad , låtarna är ju sönderspelade innan det är dax . Och sen att dom flesta låtarna är så jä-la dåliga . Sen vet jag att många tycker att många låtar är SÅÅÅÅ bra , jag fattar mig inte på dom ?????? Men visst tur alla har olika smak .
Det är så mycket jag skulle vilja skriva men struntar i för att inte hänga ut nån . För i Sverige ska man inte vara ärlig och säga vad man tycker och tänker , man ska hålla det inom sig så att man inte retar upp någon !!!
Torsdag och snart helg igen , jösses vad fort veckorna går ! Solen är framme idag med , tyvärr så blåser det , men så är det oftast vid kusten . Igår skulle jag åka buss för första gången på många år . Kände mig som en pensionär när jag satt och väntade på bussen 15 min innan den skulle gå haha ! Men det gick bra , jag överlevde . Skulle ju bara åka till vårdcentralen i Skurup . Min läkare där Jenny skulle göra en bedömning på min rygg till förnedringskassan . Min sjukgymnast Lena ska oxå komplettera den sen . Hon kände och klämde som vanligt . Om jag förstod henne rätt så bör jag inte jobba i vården längre utan med nått administrativt . För mig var det inget nytt . Vi får väl se när jag får kopian som hon skicka till fsk . Idag har jag varit ganska effektiv . Tvätten igång , renbäddning klar , bakat ostbullar .m.m. Men tro inte jag far omkring som en skottspole , jag tycker jag vilar mest . Jag tar det lite i taget . Nä nu ska bullarna i ugnen !
Jag fattar verkligen inte var helgerna tar vägen ????
Dom bara försvinner , synd inte min ryggsmärta försvann lika fort ! Men jag kämpar på och försöker inte låtsas om den . Den är värst på nätterna . I lördags så var det en slappedag , tittade på film och bara slappa . Nu kom jag på att vi kastade en massa i återvinningen , det blir ganska mycket snabbt . Vi sorterar ju allt ! Tur är det för annars hade soptunnan aldrig räckt . I lördags så var jag sugen på vin , har ju inte så mycket hemma eftersom jag inte fått dricka på 1 år ca . Men hittade en flaska amarone vin , guuuuuud så gott . Jag njöt hela kvällen och drack hela flaskan , på väldigt många timmar som tur är , för jag var helt lullig i huvudet ! Hahaha , tänk innan så var en flaska vin inget ! Men jag får nog ta en tur till systemet eller Danmark för att handla lite vin . Nu låter det som jag var alkis haha , det är jag dock inte . Jag fattar helt enkelt inte dom som tar till flaskan så fort dom har en fis på tvären ? Igår söndag så blev det scones frukost . Vi satte upp partytältet , det är ett stort 3*6 meter . Så det blev ett jättemysigt uterum , hoppas på många härliga kvällar där i sommar och dagar såklart . Jag ska piffa lite mer därinne , nån mer lykta och så . Får ta en runda på vinden och se vad jag kan hitta ! Så det blev grillning och premiär på att äta ute . Man mår bra av att vara ute hela dagarna , somnar så gott , även Özil njuter . Det ända negativa är springandet när man ska ha saker inne , måste skaffa nån korg av nått slag att bära saker i .
Idag har jag träningsvärk i benen , trodde jag skulle ha det i armarna efter kämpandet med tältet . Vet inte varför jag har det i benen ?? Kan det var att jag plockade lite ogräs ? Struntsamma , otränad är jag iaf !
Som vanligt så tvättar jag idag , vilar ryggen , ska ta en runda med dammsugaren . Özil fäller som attans nu när han blev badad i fredags .
Fredag , känns helt konstigt , man blir virrig på dagarna när alla är lediga så mitt i veckan . Min rygg är fortfarande inte bra , men kanske lite bättre . Nätterna är ju värst , vaknar var gång jag rör mig suck ! Igår var vi på biltema , Simon var ju tvungen att köpa ett nytt däck till sin moppe . Det andra är helt uppslitet och han körde punka på det i onsdags . Var oxå en sväng inom svärmor , Tom och Simon hjälpte henne välta ett träd ! Vi hade tänkt grilla , men regna lite så det får bli en annan dag . Hoppas på fint väder i helgen . Vi har inga planer alls för helgen , skönt att bara ta dagen som en kommer !
I går och idag har jag haft så jä-la ont i ryggen . Går som en nypirrad anka ! I måndagskväll tog jag en ketogan till natten , hjälpte lite . Tog en igår fm oxå , blev helt uslagen haha . Kände mig helt drogad . Hoppas nog över dom pillerna så länge jag kan klara mig utan . Igår gjorde jag inte nån som helst nytta härhemma . Idag har jag inte riktigt lika ont , så jag har kunnat ta ett varv med snabeldraken . Imorgon är det röddag igen , så skönt att ha Tom hemma . Barnen är ju oxå lediga . Enligt väderprognosen så ska det väl inte bli lika fint som det var i helgen tyvärr . Vi får väl se .
Än en gång försvann helgen i ett nafs ! Det har ju varit underbart väder i helgen . I lördags så hade vi go frukost som vi brukar ha på helgerna ! Det är så trevligt att ha lite sällskap när man äter , annars å brukar jag äta framför tvn . Först på lördagen stanna vi till på Simon skola , dom hade ju öppet hus . Simon var chef över korvgrillningen . Vi gick en runda och tittade på traktorer , skördetröska , kor , kaniner , höns , hamstrar , fåglar , får , algpackor . Tittade in och hälsade på Simons lärare . Sen körde vi till Staffanstorp . Det var ju Bonnamarknad . Massor med folk i det vackra vädret . Jag hade bara sandaletter på , så nu hoppas jag att jag slipper ta på strumpor igen . Jag fick köpt nya solbrillor , hoppas dom håller läääänge ! Vi köpte även dansk senap och ketchup på STORA flaskor , sååååå gott ! Sen blev det nått annat smått och gott . Efter trötta fötter så blev det fika hos svärmor . När vi kom hem å blev det grillning , finns det nått godare ? Alla åt med god aptit . Igår söndag så var det oxå strålande väder . Tom skulle fixa med bilen . Barnen lekte på gräset och cyklade , hundarna var ute hela dagen . Jag satt och njöt i solen , självklart insmord . Jag vill ju inte få några brännskador . Idag har jag sovit länge , ville knappt gå upp , har väldigt ont i min kropp idag i alla leder . Jag har inte gjort nått utan läkaren sa att det kunde bli så eftersom jag tar kortison . Känner mig som en pigg 90 åring . Men man ska ju inte gnälla !!!!
Nu är vi inne i majmånad , snart sommarmånaderna WOW ! Kan man hoppas på en kanonsommar med mycket sol och bad ? Vågar man ? Dom sista 2 sommrarna har ju varit kassa . Förra sommaren gjorde inte mig så mycket för jag låg mest på sjukhuset . Denna sommaren är lite speciell för mig , jag lever ju som en ny människa . Visst jag får inte vara i solen utan solskyddsfaktor , den högsta . Men jag har ork att göra saker med min familj . Jag som älskar att ligga i solen och läsa en bra bok . Nåt som jag fått som jag inte hade så mycket innan är fräknar . Helprickig , märkligt !
Tom var ju ledig i onsdags , då blir man helt virrig på dagarna . Och nästa vecka är det oxå en röd dag , på torsdagen .
Igår var jag och "shoppade" hemma i mammas garderob . Jösses så många fynd jag gjorde . FNISS !! Nu är sommargarderoben nästan fullständig ! jag behöver bara några pirattights , sen är jag snygg och redo för äventyr . Idag kommer Hampus och Jessika och Rockie , så då blir det full fart igen . Imorgon är det öppet hus på Nils Holgersson gymnasiet i Skurup , så dit måste vi . Sen blir det Bonnanmarknaden i Staffanstorp . Se om jag kan hitta några fräcka solbrillor ! Jag hoppas på fint väder hela helgen så vi kan vara ute mycket ! Grillning står oxå på schemat !