Det är så mycket jag vill skriva och berätta , men vissa saker väntar jag lite med , tills jag vet mer helt enkelt .
Det har varit ännu en kanonvecka på jobb , fan så roligt jag tycker det är . Jag känner mig sååå välkommen på alla avdelningarna . Dom där planerna som skulle göras på avdelningarna är klara och utskrivna , känns så skönt . Jag kunde , men hade inte klarat med hjälp av alla inblandade .
Förra helgen fixades i stort sett alla julklapparna , så skönt att det är klart . Har bara lite småsaker kvar att fixa .
Idag har det donats och städats här hemma .
Imorgon är det 1a advent .
Nu är det pyntat i fönsterna och ljusen brinner i lyktor och stakar , det är så underbart mysigt .
I veckan har jag bakat pepparkaksmuffins i flera omgångar , dom är ljuvliga så fler ska det bli imorgon . Imorgon ska det även bakas pepparkakor .
Idag slog jag i mitt huvud i en jä-la byrå kant , inget hål men en rejäl bula som säkert kommer att skifta snyggt i alla möjliga färger.
Nu äts det lördagsgodis på längden och tvären och filmmys .
Idag fyller min lille hund 2 år , så han och Rockie ska oxå få lite lördagsgodis .
Det har hänt mycket denna veckan .
I tisdags var jag och lämnade nya prover , jag har ju tyvärr hittat en knöl i mitt bröst . Jag vet det behöver inte vara nått , men med min enorma tur så är det säkert nått skit som inte ska vara där ! Så nu går jag med en enorm oro i min kropp och väntar på svar .
Har jag inte varit med om om en massa skit så det räcker ?
Igår så var jag hos min tokiga läkare på Hematologen , alla blodprover såg bra ut . Men det togs ett nytt benmärgsprov för att kolla upp vad som händer i min kropp . Om där är nått nytt på gång eller allt är lugnt fortfarande ?
Så jag tror alla förstår att jag är orolig ! Jag försöker att inte tänka på det , men det är inte så enkelt tyvärr .
Än en gång är det tur jag har Tom och min Lena som stöttar mig och peppar mig !
Jag hade egentligen inte tänkt blogga om detta innan jag visste , men det känns som jag bara måste ha det ur mig !
Många tycker säkert att det är privat att man inte ska skriva och berätta om allt , och det gör jag verkligen inte heller . Det finns vissa saker som man håller för sig själv !
Vecka på jobb har varit jätterolig , jag puffar på och hjälper personalen med genomförandeplanerna . Och det går verkligen bra . Jag var ju lite orolig att jag inte skulle komma ihåg hur man gjorde , men efter många frågor så klickar det till . Så jag är inte helt stendum !!
Vädret i veckan då kan jag sammanfatta snabbt GRÅTT !!!! Så trist , jag vill ha sol på min näsa . Jag vill känna mig piggare , gladare och utan bekymmer !
Jag sitter nu i min goa fåtölj , det ända som fattas är sticket ! Ska kanske börja sticka ? Nääääää har inte tålamod , tar för lång tid innan det blir klart !
Efter jobb idag så hämtade jag Jessika och Rockie . Mötes av en massa levande ljus när vi kom hem , min romantiske sambo hade tänt till haha !
Jag har ju nu i 2 veckor varit lite resurs på avdelningarna , men idag fick jag frågan om jag from måndag ville hjälpa personalen på avdelningarna att skriva genomförandeplaner ! Det ska bli jätteroligt och även bra för att det skadar inte min rygg !
Hoppas bara jag kommer ihåg ur man gör . Jag var ju bra på det innan , men det är ju ändå 2 år som jag varit hemma och sjuk . Men det är nog som att cykla , har man väl lärt sig så !
Ett administrativt arbete står ju högt på min önskelista ! Kan det kanske vara min tur snart ?
Men jösses så roligt jag tycker det är att jobba , all underbar personal och alla goa tanter och farbröder (den ene virrigare än den andre) !
Jag sitter nu och ler och bara mår bra , visst finns det en massa svarta moln på min himmel med !
Fotbollen är på , spännande !
Fick precis telefonsamtal av goa Lena och Mona , som sagt jag kan inte mer än att le !!!
Vad skulle man gjort utan underbara vänner ?
Nu ska jag fortsätta att njuta av kvällen och sen av helgen !
Denna veckan har varit en snabbvecka ! Jag knäppte med fingrarna och vips var det söndag igen !
Det känns som hela veckan varit grå och regnig , men så länge vi slipper snön så är ingen gladare än jag !
Jag har ju börjat jobba 50 % nu och det känns både i rygg och kropp , men jag låtsas inte om det eftersom det är så roligt att vara igång igen .
I måndags efter jobb så var det dax för spirometri igen för att kolla lungorna . Det är ganska vanligt att dom kan ta stryk efter en transplantation , om jag nu förstått det rätt . Jag har ju gjort det ett antal gånger nu , man sitter där inlåst i en bur och flåsar på alla möjliga sätt !
I tisdags var jag på mammografi , märkligt hur platta brösten kan bli ! Men jag undrar hur dom som bara har en a-kupa kan fixa det ? Jaja det kan fundera på !
Onsdagen var det möte med Simon , lärare och arbetsförmedlingen , dom förbereder redan vad det finns för honom när han slutar till sommaren ! Hoppas verkligen han får någon sysselsättning , han vill ju jobba ! Han har jobbat massor dom sista veckorna med att hjälpa till att anlägga en trädgård .
Igår var vi och hämtade en ny säng till Simon , en stor så nu kan brudarna komma haha ! Vi var även på det nya citygross , fräscht och fint och massor med folk såklart !
Just nu så går tvättmaskinen varm och ska så få göra hela dagen , fattar inte hur jag han med allt när jag jobbade 100 % ? Men då la man upp det på annat vis . Vi myser och lyssnar på go musik , läser , löser korsord och bara njuter av vår lediga söndag . Ute vill man ju inte vara !
Regn och grått ! Men det är väl så det ska vara i oktober - november .
Man vill bara kura ihopa sig här inne och mysa , titta på tv , läsa en bra bok och självklart tända en massa ljus !
Nu jobbar jag 50% och det ska bli roligt !
Idag har vi efter melodikrysset som var skit svårt idag har vi varit en sväng på Ikea , tror aldrig jag sett så mycket folk där innan ! Men vi visste vad vi skulle ha så det gick ändå ganska smidigt !
Jag köpte äntligen en fåtölj , jag sitter och myser i den just nu ! Det blev en sk öronlappsfåtölj , bilder kommer senare . Tror den är helt rätt för min rygg ! Känns bra iaf !
Sen blev det såna vanliga saker som filtar , ljus , lampor , m.m.
Vad har annars hänt i veckan ?
Jessika och Rockie har varit här , så det har varit full rulle på hundarna . Jag fattar inte att dom orkar busa så mycket .
I tisdags så var vi på Simons skola och hämtade sakerna han har sålt för att få ihopa pengar till deras klassresa .
Vi passade på att titta runt i stallarna nu när det var folktomt . Där var en nyfödd kalv endast 1 timme gammal såååååå söt . Kattungarna var nu 10 veckor , tur dom är tingade och bara 2 kvar . Alla djur bebisar är ju bara så söta !
Jessika hon tränar trix med Özil , nu kan han krypa och skall på kommando , men jag måste fortsätta träna träna träna ! Tänk om jag hade haft lite bättre tålamod .
Än en gång så har det varit en massa lögner och skitsnack i min närhet . Att dom bara orkar ! Dom borde verkligen rannsaka sig själva . Hur orkar man leva med sig själv , när man bara lever i en lögn ? Så håll ögonen öppna för en dag så är det mer än jag som vaknar !
Nu ska jag bara fortsätta mysa med min familj !
Trevlig lååårdag på er alla !